Un ELEV din Timişoara A ÎNJUNGHIAT MORTAL un alt tânăr

În Timişoara, miercuri, un elev de 17 ani a înjunghiat un tânăr de 21 de ani, care a fost găsit de medici în stop cardio-respirator. Victima a fost transportată de urgenţă la Spitalul Municipal Timişoara şi a fost imediat operată.

„Pacientul prezenta două plăgi înjunghiate şi din cauză că au fost atinse organe vitale şi a hemoragiei masive acesta a decedat”, au declarat medicii care s-au ocupat de pacient.

Agresorul, este elev în clasa a XI-a, la Colegiul Tehnic Energetic „Regele Ferdinand I” , fiind un elev cu probleme de disciplină.

În ziua fatidică, acesta a chiulit de la şcoală, după ce a stat doar două ore. Gheorghe Bloancă, directorul Colegiului Tehnic „Regele Ferdinand I”, ne-a declarat:

„Se pare că tânărul de 17 ani ar fi sărit gardul unităţii de învăţământ, iar la câteva străzi distanţă s-a întâlnit cu victima şi, după ce s-au certat, s-au luat la bătaie, elevul lovindu-l cu cuţitul pe tânăr”.

Gheorghe Bloancă a mai menţionat: „Îl cunosc pe elev pentru că mereu am avut probleme cu el. Are nota scăzută la purtare, i-am dat mustrare scrisă. Din ceea ce ştiu, elevul este crescut doar de tatăl său, mama fiind în Italia, la muncă”.

Agresorul a ajuns şi el la spital, pentru a i se acorda îngrijiri medicale, deoarece s-a rănit în timpul bătăii.

Ulterior, el urmează să fie reţinut, fiind acuzat, cel mai probabil, de omor calificat! Cazul a fost preluat de Parchet.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Un ELEV din Timişoara A ÎNJUNGHIAT MORTAL un alt tânăr

  1. Daca elevul a avut cutitul la el aproape de scoala si daca a trecut azi pe la ore, asta inseamna ca a avut cutitul si in scoala. Chiar nu ii controleaza nimeni pe acesti elevi problema? Ar trebui ca de maine toti elevii sa fie perchezitionati la intrarea in scoala, doar astfel se pot evita incidentele de agest gen. Acest ucigas de 17 ani ar fi putut injunghia la fel de usor si fara remuscari un profesor sau pe orice coleg.Prevenirea, din pacate, lipseste total in scolile romanesti, iar activitatile care se fac sunt ca sa fie bifate.

Lasă un răspuns