Echipa de baschet şi-a schimbat numele: SCM OHMA MozzartBet Timişoara

Echipa de baschet şi-a schimbat numele: SCM OHMA MozzartBet Timişoara

Un nou partener important s-a alăturat echipei noastre pentru sezonul 2022-2023. Este vorba despre MozzartBet, una dintre cele mai importante companii de pariuri şi de cazino care îşi desfăşoară activitatea pe teritoriul ţării noastre.

În urma semnării acestui parteneriat, valabil pentru stagiunea 2022-2023, noua denumire sub care vor evolua „leii” din Banat va fi SCM OHMA MozzartBet Timişoara.

„Ne bucurăm să fim parteneri cu echipa locală de baschet. Scopul nostru, al celor de la MozzartBet, este ca în fiecare ţară în care suntem prezenţi să susţinem cluburi, tineri şi sportul în general. Ne face o plăcere deosebită să putem ajuta societatea! Susținem și alte structuri sportive.

Suntem alături de echipele de baschet și volei de la CSO Voluntari și de cele de fotbal FC Argeș Pitești și Politehnica Iași. Pe lângă domeniul sportului, sprijinim şi alte domenii de activitate. Faptul că la Timişoara sunt şi jucători sârbi ne bucură şi mai mult, MozzartBet provenind din această ţară. Văd că în România baschetul merge în sus, se dezvoltă tot mai mult, vrem să contribuim şi noi la această creştere.

CITEŞTE ŞI: Handbaliştii timişoreni au primul meci acasă în Liga Zimbrilor

Domnul antrenor Dragan Petricevic mi-a prezentat echipa, băieţii sunt de treabă, harnici, muncitori, evoluează cu pasiune şi le place ceea ce fac, chiar şi la antrenamente, nu doar la meciuri. Sperăm să avem împreună multe reuşite atât pe plan naţional, cât şi la nivel internaţional. Abia aşteptăm să înceapă noul sezon pentru a fi alături de <<leii>> din Banat!”, a declarat Stevcho Blazheski, director de afaceri corporative la MozzartBet.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *