E frumos să ai o căsuţă, dar nu oricum… Tinerii care și-au ridicat vile în noile zone ale unei comune din Timiş nu au nici un fel de utilități

peciu nou 5

Tinerii care și-au ridicat vile în noile zone ale unei comune din Timiş nu au nici un fel de utilități. Dacă apa este procurată individual prin foraj (de cele mai multe ori are o calitate îndoielnică), iar canalizarea poate fi înlocuită cu o fosă septică, problema majoră o reprezintă curentul electric.

Pe lângă lumină, energia aduce și posibilitatea folosirii diverselor aparate ce fac mai ușoară viața în ziua de astăzi.

”Mulți timișoreni au dorit să se mute la Peciu Nou. Majoritatea caselor noi sunt însă nelocuite, cu excepția câtorva aflate în apropierea rețelei electrice, unde oamenii s-au putut racorda. Dorim ca pe bani de la bugetul local să extindem rețeaua în cele două PUZ-uri noi”, a precizat viceprimarul Bogdan Lungu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “E frumos să ai o căsuţă, dar nu oricum… Tinerii care și-au ridicat vile în noile zone ale unei comune din Timiş nu au nici un fel de utilități

  1. Situație similara în Beregsau Mare, lipsa energie electrica în noul PUZ Sorocul, impropriu spus nou având în vedere ca sunt 9 ani de când s-au concesionat/vandut parcelele. Paradoxal… fizic, extinderea rețelei electrice este realizata, dar curent… ciuciu … si asta din cauza ca cei responsabili nu sunt în stare sa predea rețeaua la Enel.
    Am uitat sa menționez ca extinderea rețelei este făcută din martie anul trecut (2016). De atunci rețeaua nu a mai fost predata la Enel.

Lasă un răspuns