După o jumătate de veac, din nou pe băncile școlii

veac

După o jumătate de veac, din nou pe băncile școlii

Anii zboară, trec și deceniile și ne trezim într-o bună zi seniori în adevăratul sens al cuvântului. Și doar câteva borne ale vieții ne mai șoptesc că am fost cândva tineri, mai mult sau mai puțin neliniștiți, reamintindu-ne de dojenile părinților, de prima întâlnire sau de emoțiile trăite intens pe băncile școlii, mai ales la ceas de examen.

O întrunire de suflet s-a desfășurat și în weekend-ul încheiat recent, când promoția anului 1972 a Facultății de Construcții din cadrul Universității Politehnica Timișoara a marcat întâlnirea de 50 de ani de la absolvire.

veac

A fost un ”contingent” de excepție, care a dat învățământului opt cadre didactice universitare: prof. univ. emerit dr. ing. Eugen Man, prof. univ. emerit dr. ing. Valeriu Stoian, prof. univ. emerit dr. ing. Adrian Retezan, conf. dr. ing. Gheorghe Belea, conf. dr. ing. Eugen Jebeleanu, conf. dr. ing. Gheorghe Lazăr, prof. dr. ing. asociat Gheorghe Constantinescu și șef lucr. ing. Constantin Rodeanu. Lecția festivă a fost susținută de prof. univ. emerit dr. ing. Ioan David, după care absolvenții au depănat buchete din noianul de amintiri din viața de studenție sau și-au prezentat frumoasele realizări din cei 50 de ani de activitate în domeniul construcțiilor.

Alături de ei au sărbătorit și câteva dintre cadrele lor didactice de prestigiu, dintre care nu îi putem omite pe prof. univ. emerit dr. ing. Ioan Mirel și prof. dr. ing. Vasile Bacria.

CITEȘTE ȘI: Oamenii primarului Fritz secretizează actele publice care stau la baza șmecheriei imobiliare a Aidei Szilagyi

Dincolo însă de încărcătura emoțională și nostalgia unor astfel de evenimente, rămân realizările, cu siguranță tot mai solide pe zi ce trece…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *