După 12 ani, Lovrinul îşi cere dreptul la normalitate

echipa psd lovrin

De 12 ani, comuna timişeană Lovrin se află sub aceeaşi administraţie, una cu care locuitorii de aici nu se mai mândresc şi dau semnalul unei schimbări. Adrian Marincuş, candidatul Partidului Social Democrat, om al locului, îşi doreşte să redea Lovrinului strălucirea de odinioară, venind în faţa alegătorilor cu un program realist şi ambţios. „Eu sunt un om al satului, aici m-am născut, căsătorit şi crescut copilul.

adrian marincusViaţa mea este legată de Lovrin şi simt că trebuie să dau ceva înapoi acestei localităţi şi oamenilor ei. Am învăţat că viaţa oferă celui care munceşte şi se luptă din greu pentru ceea ce îşi doreşte. Iar eu vreau să lupt pentru Lovrin”, spune Adrian Marincuş.

Intrat în administraţia locală acum 12 ani, în calitate de consilier local, Adrian Marincuş are experienţa necesară pentru a-şi îndeplini obiectivele.

„Nu am fost niciodată factor de decizie, dar oamenii ştiu că am făcut mereu tot ceea ce a depins de mine pentru a pune umărul la dezvoltarea comunei. Acum am o mare motivaţie pentru a câştiga alegerile, deoarece vreau ca locuitorii din Lovrin să aibă acces la tot ceea ce înseamnă normalitate în anul 2016, nu mai vreau ca ei să fie privaţi de un trai decent din cauza unor oameni fără viziune. Am decis să intru în luptă când am văzut că multe comune au ceea ce nouă doar ni se promite de 12 ani.

Auzim aceleaşi lucruri: vom avea reţea nouă de apă, canalizare, şcoli şi grădiniţe renovate, staţie de epurare a apei, cămin cultural, baza sportivă… Din păcate pentru Lovrin şi locuitorii săi, totul a rămas la stadiul de promisiune.

Avem parte de un bilanţ trist, însă împreună cu echipa de lângă mine, alături de toţi locuitorii Lovrinului şi cu sprijinul domnului Sorin Grindeanu, viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, sunt convins că putem schimba faţa localităţii”, mai spune Adrian Marincuş.

Candidatul Partidului Social Democrat crede că deciziile importante pentru Lovrin trebuie luate împreună cu toţi locuitorii şi spune că transparenţa şi dezbaterile publice sunt o necesitate. „Trebuie să punem lucrurile în mişcare, să realizăm ceea ce nu s-a făcut până acum. Am încredere în oamenii din Lovrin şi ştiu că împreună vom reuşi”, a conchis Adrian Marincuş. (P)


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

8 thoughts on “După 12 ani, Lovrinul îşi cere dreptul la normalitate

 1. Lovrinul trebuie sa isi revina. A stagnat atatia ani, doar lucruri marunte sau putut observa. este nevoie de schimbare, este nevoie de cineva care sa isi tina promisiunile. Succes Adrian

 2. Este inadmisibil ca in 2016 sa nu avem in Lovrin un camin cultural, sa ai posibilitatea practicarii sportului pe o baza sportiva. Ce sa mai zic de canalizare si de reteaua de apa. Bafta Marincus!!!Suntem alaturi de tine!

 3. Daca te uiti la satele din jur o iei razna! Santem 10 Ani in urma fata de toate comunele din jurul nostru, ne facem nuntile, botezurile in alte localitati! Rusine!
  Vrem schimbare!!!

 4. De accord cu ce spune persoana dinainte, nimic nu avem.
  Uitati -va la echipa de consilieri a actualului primar si minunati-va! Pe cine reprezinta oamenii aia? Pe ei? Pe noi sigur nu !
  Majoritatea sant consilieri de mai mult de 12 Ani , ajunge!!!!

 5. S au asfaltat trei strazi , 4 metrii latime, piste de biciclete!
  Si faptul ca le fac acum inainte de alegeri arata ca LE FAC PENTRU EI NU PENTRU NOI!!!
  Daca erau facute pt noi nu le faceau inainte de alegeri !

  Rusine!

 6. Lovrinul singurul loc din tara asta unde daca -ti permiti sa ai o parere esti amenintat direct de Primar!
  Sau pune pe cineva sa- ti jigneasca familia.

  Asta nu e posibil in 2016!

 7. Cred ca in 12 ani domnul Graur trebuia sa demonstreze ca e capabil… In schimb, ne-am ales cu ceva renovări la ștrandul termal, si câteva străzi asfaltate care au latimea făcută doar pentru o masina! Super realizări! In rest, totul a rămas la faza de promisiuni! Pe lângă toate astea, dacă îndrăznești sa îți spui părerea sau ai curajul sa te impui, te alegi cu amenințări, jigniri si alte feluri de agresiuni verbale… Deci, cetățenilor din Lovrin le este frica si tac! Ca nu vor probleme…cum e posibil așa ceva ? Treziți-va la realitate! Omul acesta e un dictator si are doar interese personale! Toți se ia de domnul Adrian, si de viața lui privată, care după părerea mea este una exemplara, demnă de urmat…pe cand cea a domnului primar lasă de dorit… Probabil majoritatea știți despre ce vorbesc…deci nu intram in detalii! De ce sa ne uitam doar in ograda vecinului si sa criticam cand a noastră e plină de mizerii?
  In final si la urma urmei, el a vut timp sa demonstreze de ce e capabil, acum e rândul altora… Fiecare merita o sansa!
  Inchei prin a-i ura mult succes domnului Marincus Adrian!
  Numai bine!

 8. Lovrinul arata jalnic , strada principala plange dupa faima Si stralucirea anilor 80 .
  Castelul Si cantina sunt in paragina .
  Decand au plecat nemtii cu randuiala lor , a intrat Si lovrinul in regresie totala.
  Ar trebui Vlad Tepes sa Se ridice primar poate poate ar mai reusi sa reabiliteze ce alti au lasat balta.
  Success adi

Lasă un răspuns