”Dune II”, în premieră la Cinema Timiș

''Dune II'', în premieră la Cinema Timiș

Timișorenii sunt așteptați joi, 29 februarie, și sâmbătă, 2 martie, la avanpremiera, respectiv premiera filmului ”Dune II”, ambele găzduite de Cinema Timiș.

”După ce a cucerit lumea în 2021, <<Dune II>> e în sfârșit aici, cu continuarea mult așteptată, care se anunță a fi chiar mai impresionantă decât prima parte.

Pregătește-te pentru o călătorie epică prin nisipurile Arrakisului, alături de Paul Atreides (Timothée Chalamet), în timp ce se alătură forțelor Fremenilor pentru a salva galaxia de imperiul Harkonnen, responsabil pentru moartea tatălui său. În fața alegerii între dragostea vieții sale și soarta Universului, el se străduiește să prevină un viitor teribil, pe care doar el îl poate vedea.

În regia genialului Denis Villeneuve, filmul îi are în distribuție pe Timothée Chalamet, Zendaya, Florence Pugh și Austin Butler.

CITEȘTE ȘI: 17 tineri frumoși și cu mare drag de folclor, veniți din 12 județe, și-au câștigat un loc pe scena finaliștilor Festivalului – Concurs Gelu Stan 2024

Nu rata avanpremiera de joi, 29 februarie, de la 19, sau premiera de sâmbătă, 2 martie, de la 20. Biletele sunt deja pe site!”, transmit organizatorii evenimentului.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *