Sebastian Stan a câștigat Ursul de Argint la Berlinala 2024

Sebastian Stan a câștigat Ursul de Argint la Berlinala 2024

Actorul român Sebastian Stan s-a aflat pe lista marilor câştigători de la Berlin 2024. Actorul a obţinut Ursul de Argint pentru cea mai bună interpretare a rolului principal din filmul „A Different Man”.

Actorul Sebastian Stan, care se numără și printre producătorii celebrului film „A Different Man”, a primit primul trofeu european de o asemenea anvergură, la cea de-a 74-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Berlin, conform A1.ro.

Actorul este recunoscut pentru rolul Bucky pe care l-a avut în seria filmelor cu supereroi Marvel, iar de curând a devenit și mai apreciat pentru rolul pe care l-a avut în comedia neagră care l-a adus pe culmile succesului.

Comedia „A Different Man” în regia lui Aaron Schimberg, se bazează pe viața unui actor ce se confruntă cu o neurofibromatoză, boală care duce la deformarea chipului, dar care se vindecă miraculos.

Viața personajului principal are parte de o întorsătură cu totul neașteptată, în ciuda faptului că actorul a reușit să se vindece de nemiloasa boală. Pentru a intra în pielea personajului său, Sebastian Stan a purtat o proteză facială pe parcursul secvențelor în timp ce se plimba prin New York. Comedia a fost filmată timp de 22 de zile în timpul pandemiei de Covid-19 și, conform spuselor acestuia, nu a fost necesară o investiție uriașa așa cum se așteptau mulți dintre internauți.

CITEȘTE ȘI: 17 tineri frumoși și cu mare drag de folclor, veniți din 12 județe, și-au câștigat un loc pe scena finaliștilor Festivalului – Concurs Gelu Stan 2024

„Sunt foarte bucuros și onorat să primesc acest prestigios premiu. Este primul meu festival european și, pentru un băiețel din România, este foarte important pentru mine. Așa că… vă mulțumesc!”, a spus actorul emoționat și recunoscător pentru marele premiu.

Sursa foto: Antena3 CNN


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *