Drumul Boilor s-a închis de 3 săptămâni. Au trecut deja 4…

Drumul Boilor s-a închis de trei săptămâni. Au trecut deja patru...

Drumul Boilor s-a închis de trei săptămâni. Au trecut deja patru…

La jumătatea lunii mai, Primăria Timișoara anunța, prin reprezentanții Biroului de transport, că Drumul Boilor se înhide pentru o perioadă de trei săptămâni.

Restricția urma să intre în vigoare începând din 17 mai și era necesară pentru executarea celor trei podețe prevăzute în proiect, precum și pentru efecuarea unor noi lucrări la infrastructura și suprastructura carosabilului.

Drumul Boilor s-a închis de 3 săptămâni. Au trecut deja 4…

Lucrările au început, însă, cu întârziere, unii șoferi chiar mai circulau pe acolo, chiar dacă oficial era interzis și așa se face că execuția nu este nici acum gata, deși au trecut patru săptămâni de la anunțul municipalității.

La modul în care decurg lucrurile, se pare că va mai trece destul timp până când se vor încheia cele ”trei săptămâni” care fuseseră invocate inițial.

CITEȘTE ȘI: Senatorul PSD Eugen Dogariu: ”Guvernul va promova prevederi dure anti-speculă”

Între timp, au mai crescut bălăriile, încât acum chiar riscă să fie mai mari decât blocurile din zonă. Se poate merge foarte ușor cu vitele la păscut pe Drumul Boilor.

Drumul Boilor este drumul de legătură între Calea Moşniţei din Timișoara și drumul comunal D.C. 149 (Timişoara-Moşniţa Veche-Bucovăţ ), cu o lungime totală de 1964 de metri. La această legătură alternativă între Timișoara și Moșnița se lucrează din vara anului 2019.

Drumul Boilor s-a închis de 3 săptămâni. Au trecut deja 4…

Inițial, drumul ar fi trebuit să fie gata în primăvara anului 2020, însă șantierul a fost trecut pe pauză de mai multe ori de-a lungul anilor, fiind invocate erori structurale strecurate în elaborarea proiectului sau procedurile de expropiere îndelungate.

Proiectul presupune amenajarea a două benzi de circulație pe carosabil, amenajarea trotuarelor, amenajarea pistelor de biciclete, a spațiilor verzi și realizarea a 3 podeţe.

Lucrările mai presupun și realizarea reţelelor de utilităţi: canalizare în sistem separativ, alimentare cu apă, canalizare menajeră şi pentru ape pluviale, instalaţii electrice şi corpuri de iluminat economice LED.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Drumul Boilor s-a închis de 3 săptămâni. Au trecut deja 4…

  1. Dar cum sa terminan noi acest drum.Voi prea bine aveti cunoscuta treaba ca noi cei din USR nu santem niciodata de vina.Am avut „GREAUA MOSTENIRE” de la administratia Robu,santem sabotati de consilieri local PSD si PNL si sindicate,a fost „PANDEMIA”a crescut pretul la gaze si energie pe plan mondial,acuma avem probleme mari cu razboiul din Ucraina.Asa ca va rugam sa aveti rabdare pina terminam mandatul vom avea toata organigrama in regula,vom avea SF,DAL etc pe hartie pentru tot ce am promis in campania electorala.Timisoreni asa ca speranta moare ultima odata cu noi din USR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *