Dragnea a făcut valuri şi Grindeanu a creat… valul

Sorin Grindeanu, noul președinte interimar al Camerei Deputaților

Indiscutabil, Sorin Grindeanu este omul momentului. Reacţia sa extrem de tăioasă, directă şi fără nuanţele ambigue tipice politicienilor începe să genereze un val de simpatie pentru premier.

Lehamitea cetăţenilor faţă de clasa politică provenea şi din obedienţa nemărginită întâlnită în sânul partidelor, în care toţi membrii se luptau să-i facă pe plac liderului suprem.

Prin poziţia demnă şi tranşantă de miercuri seară, Sorin Grindeanu a creat o primă şi mare breşă în cadrul acestui mecanism de supunere necondiţionată, de acceptare umilă a tuturor ordinelor.

Valurile create în partid de Liviu Dragnea pentru mazilirea premierului s-au izbit, iată, de un val apărut parcă din senin, dar care începe să crească. Grindeanu a creat, miercuri seară, acest val, pe care e de aşteptat să se urce şi alţii.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Dragnea a făcut valuri şi Grindeanu a creat… valul

  1. Neserioşi sunt mai mulţi. Imperiul lui Dragnea trece de graniţele PSD, aşa că moţiunea poate fi votată şi de alţi parlamentari. Dealtfel, mulţi formatori de opinie îşi reduc reacţia doar la că e jenant, iar unii tocmai acum socotesc că e momentul să-l demoleze pe Grindeanu!!! Şi Vadim a scăpat în 1996-2000, urgenţa fiind atunci trimiterea lui Eminescu în debara.

Lasă un răspuns