Două victorii din două meciuri la Gyula Fight Night pentru sportivii de la CS Somo Kick-boxing. Ciprian Sofian îşi continuă pregătirea pentru Campionatul European

Ciprian Sofian kick boxing Gyula

La Gyula Fight Night, competiţie la care sportivii de la CS Somo Kick-boxing Timişoara participă în fiecare an, Ciprian Sofian (categ. 57 kg) şi Cristian Conea (categ. +95 kg) au avut mâna ridicată la final.

Deznodământul a fost acelaşi, ambii impunându-se prin KO în repriza a treia în faţa unor adversari din Ungaria.

Gala s-a desfăşurat în aer liber, în centrul oraşului Gyula, lângă un castel.

Cinci meciuri de box şi 18 de kick-boxing (zece pentru juniori şi tineret şi alte opt de seniori, cu sportivi mai titraţi) a fost oferta organizatorilor pentru ediţia desfăşurată la sfârşitul săptămânii trecute.

Cristian Conea kick boxing Gyula„Doi sportivi, două victorii, asta numesc eu o zi bună la birou în sport. Această victorie a lui Ciprian Sofian ajută la buna desfăşurare a pregătirii în drumul spre Campionatul European de cadeţi şi juniori, care va fi între 23 august şi 1 septembrie, în Ungaria, la Gyor. Pregătirea merge bine! Nivelul competiţiei de la Gyula a fost destul de ridicat. În fiecare an se fac două evenimente, unul în aer liber şi altul în sala de sport. Organizarea a fost foarte bună, avem o colaborare de aproape zece ani cu clubul din Ungaria. Au fost şi ei în Timişoara la competiţii”, ne-a declarat antrenorul Ludovic Somogyi.

El a adăugat: „Momentan, ne pregătim pentru Campionatul European, unde va participa Ciprian Sofian. Ne concentrăm doar pe această competiţie, nu ne-am luat un alt angajament”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns