Două supermarketuri Lidl, închise pentru câteva zile! Doi angajați au Covid-19!

lidl 3

Testele de care managerul spitalului din Caransebeş, Adrian Cican, vorbea vineri dimineață, pentru doi angajați ai supermarketului din cartierul Pipirig și din centrul orașului Oțelu Roșu, au ieșit pozitive!

Cei doi depistați pozitiv sunt soț și soție, amândoi din Oțelu Roșu, bărbatul lucrând la Lidl Caransebeș, iar soția acestuia la Lidl Oțelu Roșu, ambii fiind internați de câteva zile în spital la Caransebeș.

După aflarea rezultatului pentru cei doi angajați, ambele magazine au fost închise, iar seara au fost dezinfectate total. Cele două supermarketuri vor rămâne închise și peste weekend, activitatea fiind reluată de la începutul săptămânii viitoare.

Toți angajații, atât cei din Caransebeș, cât și cei din Oțelu Roșu, au intrat în autoizolare la domiciliu, în locul acestora urmând să fie adus personal din Lugoj și Timișoara.

Tot astăzi a ieșit pozitiv la Covid-19 și un angajat al firmei SEBN de lângă Caransebeș, și acesta internat tot la Spitalul Municipal de Urgență. De precizat că activitatea firmei producătoare de cabluri este întreruptă de luna trecută.

Sursa text şi foto: CAON.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *