Două școli de șoferi din Timișoara fac mii de euro lunar fără să pornească mașina

Două școli de șoferi din Timișoara fac mii de euro lunar fără să pornească mașina

22.000 de lei pe fiecare lună, asta este media încasărilor făcute de două școli de șoferi din Timișoara fără nici măcar a da cheie la mașină. Este vorba de școlile ”Isac” și ”Blitz”, nominalizate de prefectul județului Timiș, Mihai Ritivoiu, pentru o metodă scandaloasă de a face bani.

Concret, fără a se explica motivele, traseele la examenul pentru oraș al aspiranților la statutul de șoferi pleacă din curtea  unităților menționate. Pentru acest lucru, se percepe câte o taxă de 10 lei pentru fiecare persoană examinată. Având în vedere că zilnic sunt câte 100 de astfel de cursanți, rezultă o medie lunară de 22.000 de lei doar pentru că de acolo s-a stabilit să înceapă traseul.

CITEȘTE ȘI: Permisele de conducere, valabile încă 3 luni de la încetarea stării de alertă. Cum se obțin cele noi

”Este un abuz la adresa cetățeanului. Dacă statul a spus  că examenul este gratis, apoi el trebuie să rămână gratis. Nu e normal să se plătească o taxă de 10 lei unor firme private pentru a fi primiți în incinta care localiza startul. Nu și pe viitor! Prefectura Timiș a încheiat un protocol cu Shopping City Timișoara din Calea Șagului, iar în cel mai scurt timp, plecările în examen se vor face din parcarea centrului comercial. Gratis!”, anunță Ritivoiu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *