Două reveniri în lotul lui Poli Timişoara

Ionut Popa 1

Pedro Henrique şi Daniel Vădrariu, ambii cu probleme medicale, sunt în afara lotului cu care Poli Timişoara abordează meciul de vineri cu Pandurii Târgu Jiu, programat, cu începere de la ora 20,30, pe stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin.

Revin însă după accidentări Cristian Scutaru şi Adrian Poparadu, ei urmând să-i ofere tehnicianului Ionuţ Popa două noi soluţii la titularizare.

„În această perioadă de pauză am încercat să punem la punct anumite lucruri legate de joc, dar şi alte aspecte în ceea ce priveşte partea fizică, acolo unde echipa are încărcătură maximă. Din păcate, sunt şanse aproape nule de a-l folosi pe Bărbuţ, care la antrenamente a suferit o entorsă la glezna piciorul stâng. În schimb, revin după accidentări Scutaru şi Poparadu, ei putând constitui soluţii în timpul jocului. Pandurii constituie un adversar redutabil, mă miră ce apare despre ei în presă. Dacă am fi avut cinci-şase jucători de la ei, Poli Timişoara s-ar fi bătut la titlu!”, a punctat, joi, Ionuţ Popa.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *