Prins în TRAFIC cu DROGURI asupra lui (VIDEO)

droguri 1

Trupele speciale ale Poliţiei Timiş, poliţişti de combatere a criminalităţii organizate din Arad şi procurori D.I.I.C.O.T- B.T. ARAD, au reușit destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în trafic de droguri.

În fapt, s-a stabilit că în perioada februarie-iulie a.c., un tânăr de 25 de ani, din Arad, ar fi inițiat și constituit o grupare infracțională având ca obiect traficul de canabis, comprimate ecstasy si amfetamina. În urma extinderii cercetărilor, s-a stabilit că alți trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 23 de ani, ar fi aderat și sprjinit activitatea infracțională, prin procurarea și distribuirea drogurilor pe raza municipiului Arad.

În cursul lunii iulie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad şi procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Arad au efectuat pe raza județului și municipiului Arad, cinci percheziții la domiciliile și reședințele membrilor grupării, fiind depistate și ridicate 520 de grame canabis, 90 de comprimate ecstasy și 4 grame de amfetamină.

În baza probatoriului administrat, în cazul liderului grupării, magistrații Tribunalului Arad au emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioada de 30 de zile, în cazul celorlați trei membri, fiind dispusă măsura controlului judiciar, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc și mare risc.

Sursa: newsar.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *