Două persoane, prinse cu un kilogram de canabis și 150 grame de cocaină în mașină

Două persoane, prinse cu un kilogram de canabis și 150 grame de cocaină în mașină

Două persoane, prinse cu un kilogram de canabis și 150 grame de cocaină în mașină

Două persoane au fost prinse cu un kilogram de canabis și 150 grame de cocaină. Drogurile urmau să fie comercializate cu 15.000 de euro. Acestea erau ascunse în sistemul de sonorizare a mașinii.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, împreună cu procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Brașov „au documentat activitatea infracțională a două persoane, cercetate pentru trafic de droguri de risc și mare risc”.

CITEȘTE ȘI: Percheziții în Banat. Trupele speciale au găsit arme letale, cartușe, arbalete, vehicule de teren și dispozitive electronice. Video

Vineri, persoanele cercetate „au fost depistate în flagrant delict în timp ce ar fi deținut în vederea comercializării, pentru 15.000 de euro, aproximativ un kilogram de canabis (drog de risc) și 150 de grame de cocaină (drog de mare risc), ascunse în interiorul sistemului de sonorizare al unuia dintre vehiculele cu care se deplasau”.

Procurorii DIICOT au dispus reținerea celor două persoane, pentru 24 de ore. Ulterior, persoanele au fost arestate preventiv pentru 30 de zile.

(sursa: Mediafax)


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *