Dosar penal pentru ucidere din culpă, în cazul mamei şi al celor doi copii care au murit la Timişoara. Ce spune poliţia

Dosar penal pentru ucidere din culpă, în cazul mamei şi al celor doi copii care au murit la Timişoara. Ce spune poliţia

Poliţiştii au întocmit un dosar penal, pentru ucidere din culpă, în cazul mamei şi al celor doi copii care au murit marţi la Timişoara.

„Azi, 03 mai, la ora 09:46, polițiștii Secției 3 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul Dâmbovița din Timișoara, au fost găsite 3 persoane în stare de inconștiență.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că o femeie de 33 de ani s-ar fi aruncat de pe un bloc cu 10 etaje împreună cu cei doi copii( o fetiță de 6 ani și un băiețel de 3 ani).

Din nefericire, cele 3 persoane au decedat.

CITEŞTE ŞI: Cum ieşi mai repede la pensie, cât te costă să cumperi 6 ani de vechime

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea clarificări tuturor cauzelor și condițiilor producerii incidentului”, a comunicat Poliţia Timiş.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

5 thoughts on “Dosar penal pentru ucidere din culpă, în cazul mamei şi al celor doi copii care au murit la Timişoara. Ce spune poliţia

  1. Asta era nevoia celor decedați, un dosar penal…pentru mamă… hârtii făcute doar pentru a da d de lucru unora de la cercetări penale 😬

  2. Vai de noi! Politie de kkt, legi de kkt, nimeni nu ajuta parintii singuri cu copiii. Ești marginalizat, dacă nu ai bani câștiga doar nemernicii care nu sunt pedepsiți când greșesc. Dacă nu ai martori, bani, cunoștințe ești ca și mort. Nemernicii, hoții, smecherii și borfași trăiesc bine mersi!

  3. Dacă te gândești puțin, da, mama aceea și-a ucis cei doi copii. Problemele ei, reale sau imaginare, nu justifică crima. A, ca ea s-a sinucis, asta e o decizie personală, o privea doar pe ea. Când vine însă vorba de ce le-a făcut copiilor, nu există nici o justificare! E crimă!

Lasă un răspuns