„Ferestre către NOI“

către NOI

Galeria PARK din Timișoara, situate pe strada George Enescu nr. 1, găzduiește expoziția de pictură ‘’Ferestre către NOI’’ semnată de artista Teodora Pop (foto). Vernisajul va avea loc astăzi, de la ora 19.

În deschidere vor lua cuvântul lect. univ. dr. Gheorghe Şfaiţer și scriitorul Daniel Dăian. Expoziția poate fi vizitată până în data de 13 mai, de luni până vineri între orele 9-16. ‘’«Ferestre către NOI» este un proiect expozițional ce cuprinde lucrări din seria «Moments of Creation», care a luat naștere în ianuarie 2018, ca un exercițiu de creativitate.

CITEȘTE ȘI: Tragedie la Timişoara: o mamă şi doi copilaşi, căzuţi de la înălţime, un bloc cu 10 etaje

Culorile, pensulația, tehnica, textura au fost ghidate de libertatea oferită de gestualitate, în care accentul este pus pe sentimente, emoții, trăiri și stări de spirit.

Rezultatul obținut este o combinație între partea creativă pur spontană și partea pragmatică, acel proces riguros de gândire și analiză necesar finalizării respectivei instalații într-o armonie cromatică și vizuală dorită.

La fel ca într-un joc de puzzle, fiecare piesă trebuie să se potrivească cu cea de lângă ea, rezultând într-o imagine care estompează granița dintre structură și fluiditate și care face aluzie la interconectare’’, explică organizatorii.

Teodora Pop s-a născut în 1985 la Cluj-Napoca. Actualmente trăiește și lucrează în Timișoara. În 2008 a absolvit Facultatea de Teologie Ortodoxă, specializarea Patrimoniu Cultural – Pictură de explică organizatorii. Teodora Pop s-a născut în 1985 la Cluj-Napoca.

Actualmente trăiește și lucrează în Timișoara. În 2008 a absolvit Facultatea de Teologie Ortodoxă, specializarea Patrimoniu Cultural – Pictură de icoane și biserici, din cadrul Universitatea ‘’Babeş-Bolyai’’ din Cluj-Napoca.

În 2016 a absolvit masteratul în cadrul Universitații de Artă și Design din Cluj-Napoca secţia pictură, unde în prezent îşi finalizează studiile doctorale în Arte Vizuale.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *