Dorin Rotariu: ”Cluburile nu s-au înțeles”

Dorin Rotariu 1

Dorin Rotariu, mijlocașul lateral de 23 de ani, a vorbit despre posibiul transfer la CS U Craiova și despre motivele pentru care a ratat mutarea la Arminia Bielefeld, în Liga 2 din Germania.

„Legat de Arminia, cluburile nu s-au înţeles. Au fost anumite situaţii, în ultimul moment, legate de contract. Perioada de transferuri a fost până la ora 18 în Germania, iar eu la 17eram încă la vizita medicală. Am fost acolo, am trecut toate testele, iar doctorii și-au dat acordul. Am şi semnat, doar că în ultimul moment a căzut transferul pentru că nu s-au înţeles cluburile. Eu semnasem totul, deci atunci când semnezi înseamnă că este în regulă. În ultimul moment ceva s-a schimbat între cluburi. Era vorba de un împrumut cu opţiune de cumpărare”, a declarat Dorin Rotariu.

„Din cauza unor anomalii sesizate la vizita medicală, nu se va mai realiza acest transfer”, a afirmat însă purtătorul de cuvânt al nemților, Daniel Mucha.

Pe de altă parte, Dorin Rotariu, împrumutat de Club Brugge la AZ Alkmaar, a declarat că încă nu a discutat cu cei de la CSU Craiova.

„Eu deocamdată nu am vorbit cu nimeni de la Craiova. Nu am fost abordat și nu aş prea vrea să vorbesc. Nu sunt discuţii cu cei de la Craiova şi nu vreau să îmi dau cu părerea. Dacă discutam, dacă erau negocieri, altfel stătea treaba. Eu mă gândesc la viitorul meu şi unde pot să joc. Situaţia e puţin dificilă, pentru că transferul în Germania a picat în ultimul moment. Aştept, mai mult nu prea am ce să fac”, a adăugat internaționalul român.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *