Dorin Cândea: „Am reuşit alături de colegii din PMP să ne situăm pe locul trei în clasamentul politic al Banatului”

candea2

După o muncă asiduă din ianuarie 2016, în calitate de secretar general al PMP Timiş, am reuşit împreună cu membrii partidului să ne organizăm şi să lansăm în cursa pentru alegerile locale 2016, 1.044 de consilieri şi 61 de mandate pentru primar.

candeaDorin Cândea: ”Îl susţin cu tărie ca şi candidat la primăria Timişoarei pe Marius Dugulescu un vechi şi bun coleg din PDL, susţinător al politicii lui Traian Băsescu. Acesta va fi un candidat care va crea reale probleme celorlalţi, deoarece este un om politic bine pregătit care va face o administraţie corectă şi va relansa Timişoara.

Sunt căsătorit, am o familie frumoasă la care ţin foarte mult, iar împreună cu soţia mea, avem trei fete: Iris are şapte ani, Doris, 17 ani, şi Lorena 18 ani. Actualmente activez ca şi coordonator regional zona de Vest în cadrul Registrului Auto Român. În 2007 am intrat în politică, alături de Traian Băsescu, ca şi consilier judeţean în mandatul 2008-2012, preşedintele comisiei de relaţii internaţionale.

În această perioadă m-am implicat în proiecte transfrontaliere şi interregionale- programul IPA Serbia.

Am fost promotorul unui nou proiect din Consiliul Judeţean Timiş – Managementul Situaţiilor de Urgenţă în valoare de peste un milion de euro, acesta fiind implementat şi la ora actuală”.

Planurile secretarului general al Partidului Mişcarea Populară, Dorin Cândea, sunt unele de importanţă majoră pentru toţi locuitorii din judeţul Timiş:
⦁ Rezolvarea problemelor din sănătate, respectiv finalizarea spitalului regional
⦁ Infrastructura dintre comune şi sate
⦁ Relansarea agriculturii şi a micilor întreprinzători
⦁ Centrele de permanenţă şi de prim-ajutor să fie prezente în fiecare comună
⦁ Măsuri reale pentru protecţia mediului înconjurător, ţinând cont mai ales de faptul că judeţul Timiş se clasează printre primele cinci regiuni în statisticile celor mai poluate zone din Europa.

“Sunt un om simplu şi popular, în continuă mişcare, cu principii sănătoase şi frică de Dumnezeu. Doresc succes tuturor formaţiunilor politice în competiţia alegerilor locale şi îi asigur că voi fi un bun coleg în Consiliul Judeţean Timiş şi că o să mă lupt alături de ei pentru rezolvarea problemelor în judeţul nostru”. (P)


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Dorin Cândea: „Am reuşit alături de colegii din PMP să ne situăm pe locul trei în clasamentul politic al Banatului”

  1. Sincer nu ma intereseaza cine esti , dar nu-l pot uita pe basescu atunci cand a taiat salariile bugetarilor , indemnizatiile mamelor si handicapatilor . A inchis spitale zonale si locale al carui efect au dus la moartea multor romani , a inchis gari si cai ferate , scoli si gradinite , totul in numele asa zise-i modernizari a tari cand trebuia sa fie taman invers . EU PTR . ACESTE FAPTE L-AS CONDAMNA PE BASESCU SI TOATA CAMARILA LUI , LA GENOCID IMPOTRIVA POPORULUI ROMAN ! Si sa nu uitam ca exact in acei ani mafia portocalie de peste tot cuprinsul tarii se inavutea si imbuiba din bunatatile patriei si isi faceau concedii la Monaco , cumparaturi la Paris ….. Sincer mi-e scarba de voi si tupeul care il mai aveti !

  2. De aceea trebuie sa votam partide noi,cu oameni noi,care nu ai mai facut politica.Eu votez cu, Blocul Unitatii Nationale BUN 100%

  3. Infractorul de Candea are tupeu. DIIcOt e dupa tine. Te ajung din urma problemele. Nu mai e mult si acest infractor va fi la popasapca

Lasă un răspuns