Fără poluare în Timișoara! Candidatul PMP la primărie, Marius Dugulescu, vrea un mediu sănătos în municipiul de pe Bega

dugulescu 1

Candidatul PMP la Primăria Timișoara vrea să le redea timișorenilor toate drepturile constituționale care ar trebui să le fie garantate de autoritățile publice locale, dar care în momentul de față sunt trecute cu vederea.

Printre acestea, se numără și dreptul la un mediu înconjurător sănătos. Marius Dugulescu dorește îmbunătățirea calităţii aerului prin prevenirea și reducerea poluării atmosferice provenite din industrie și, de asemenea, își propune orientarea Timișoarei către o societate europeană a reciclării.

“Este inadmisibil ca cetățenii unui oraș de nivelul Timișoarei să sufere așa cum suferă din cauza poluării. Este imperativ ca administrația publică locală să facă toate diligențele pentru a putea beneficia de fonduri nerambursabile în domeniul protecției mediului.

Trebuie să facem tot ce ne stă în putință să le dăm cetățenilor ceea ce Constituția le garantează, dreptul la un mediu sănătos. Vreau să creștem ponderea transportului în comun “eco friendly” și, de asemenea, să dezvoltăm și să modernizăm rețeaua de colectare selectivă a deșeurilor”, spune Marius Dugulescu, în al cărui program de administrare a Timișoarei să găsește și un proiect important pe linia reciclării deșeurilor.

“Timișoara se află printre orașele europene cu cea mai mică rată de reciclare și valorificare a resurselor provenite din deșeuri, mare parte dintre acestea fiind eliminate prin depozitare, generând astfel o mare presiune asupra mediului înconjurător.

Proiectul <> își propune înființarea unei stații ecologice de sortare și reciclare a resturilor menajere, evitând astfel depozitarea deșeurilor și afectarea mediului înconjurător. Proiectul se va derula în colaborare cu Consiliul Județean Timiș iar sprijinul financiar al proiectului va fi asigurat prin accesarea fondurilor nerambursabile și fonduri guvernamentale de mediu”, a mai punctat candidatul la Primăria Timișoara, Marius Dugulescu. (P)


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Fără poluare în Timișoara! Candidatul PMP la primărie, Marius Dugulescu, vrea un mediu sănătos în municipiul de pe Bega

  1. Domnule Dugulescu am si eu o intrebare inainte sa ne insulti asa frumos ai vazut tu un timisorean mort din cauza poluarii??? sau e un proiect bun de agatat pt candidatura???

  2. ARE DREPTATE DOMNUL MARIUS DUGULESCU CIND SPUNE CA ORASUL TIMISOARA A FOST ORASUL MAFIOTILOR PE CARE NU-I INTERESEAZA VIATA TIMISORENILOR.PENTRU EI ESTE MAI IMPORTANT AFACERILE CU MAFIOTII, HOTII SI BANDITII, CU CARE AU INTRAT IN CIRDASIE. NICI CIUHANDRU NICI ROBU ,NU AU FACUT MAI NIMIC PENTRU IMBUNATATIREA CALITATII VIETII TIMISORENILOR. I-A INTERESAT DOAR PROPRIA BUNASTARE SI A ACOLITILOR ACESTORA.CETATENI A-I TIMISOAREI GINDITI DE DOUA ORI PE CINE VOTATI,DACA DORITI SA SE PERPETUIE STAREA ACEASTA, ATUNCI VOTATI TOT P.N.L.-UL SAU P.S.D.-UL.

  3. Varadi ! indemni sa votam pnl …. dar din cate stiu aceasta maimuta portocalie a venit din pdl – ul lui basescu . un ordinar care a taiat salarii , aa inchis spitale si scoli a ucis multi romani cu aceste fapte criminale . iar acest trasesist politic nu a facut decat sa-i pupe poala basescului si sa-i sustina actele nebunesti . afara cu voi biete dobitoace ….auzi pnl-u …..am trait sa o vad si p;asta -pnl-ul

Lasă un răspuns