Dominic Fritz va fi cel mai ”gras” caz al DNA. O spune fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu

Video! Robu: ”Timișoara a ajuns rușinea României, singurul oraș în care se întâmplă ce se întâmplă la noi!” Fostul primar îl atacă virulent pe Fritz, pentru că timișorenii îngheață în case, spitale și școli

Problema domiciliului lui Dominic Fritz este adusă în discuţie din ce în ce mai frecvent de fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu. Acesta se arată tot mai convins de faptul că noul edil se află în ilegalitate și că validarea sa la instanțele civile s-a făcut în urma unor presiuni, care însă vor fi demontate de către procurori.

În mesajele sale, Robu vorbește de parcă ar avea semnale că DNA ar fi intrat pe fir și pune tot mai multă presiune în această direcție. Robu îi cere, iarăși, lui Fritz să prezinte dovada domiciliului, susținând că, în caz contrar, mandatul acestuia este nul:

”E simplu: fotocopii după paginile din cartea de identitate și din pașaport, ambele eliberate de autoritățile germane, în care este înscris domiciliul! Pentru că nu puteți fi dumneavoastră mai presus de lege în țara asta, numai pentru că nu-i sunteți cetățean!

Așa cum dacă, de exemplu, domnul Iosif Toma, primarul Girocului, și-ar pierde de drept mandatul -atenție: unul corect obținut în cazul său!- în clipa în care n-ar avea domiciliul în Giroc, ci, de exemplu, la 100 m de Giroc, în Timișoara, tot așa și mandatul dumneavoatră este pierdut imediat de după jurământ, pentru că aveți domiciliul în Germania!

CITEŞTE ŞI: Promisiunea neonorată a lui Fritz: “Dacă voi deveni primar, primul lucru ar fi să mă uit la fișa postului fiecărui funcționar din primărie, să vedem dacă e cine trebuie acolo pe posturile astea” (VIDEO)

Crezând că veți scăpa de DNA, ați delegat semnăturile și ați rămas primar fără portofoliu – unic în România. Dar dumnevoastră ați delegat ceva ce de fapt nu aveați, domnule! Dumneavoastră nu aveați drept de semnătură nicio clipă, pentru că mandatul dumneavoastră este nul de drept din start! Domnule Fritz, <<cazul Fritz>> va fi cel mai “gras” caz al DNA de mulți ani încoace!”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “Dominic Fritz va fi cel mai ”gras” caz al DNA. O spune fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu

  1. Acum si Robu chiar nu intelege ca lumea nu l-a mai dorit primar ……probabil ca si daca ar fi candidat altcineva de la USR tot ar fi pierdut . In campanie i s-a cam urcat la cap puterea de primar , a crezut ca e de neinvins ! Asta e …..mergem mai departe cu Fritz , asa cum e . 

  2.  Nu trebuia acceptata candidatura,daca lucrurile nu erau in ordine,din pdv juridic.  Poate ca insasi Robu, in ingamfarea si infatuarea-i specifica a acceptat tacit candidatura lui Fritz,stiindu-l vulnerabil si mult mai slab.Asa ca mai incet cu ”  cazul cel mai gras”pentru DNA,ca nu se stie ,niciodata .iar dupa contur parca v-ati cam rotunjit ca toti parlamentarii si politrucii care s-au ajuns ! Unii dau vina pe stres,nu este cazul nici unuia.Si sfatul medicului spune ;” Nerusinatii.nesimtitii si nnemernicii ,nu vor suferi niciodata,nici macar de astenie nervoasa” !( prescriptie pur madicala),contrar unei anecdote medicale specifice anilor 70′ de la Radio Erevan’ cu intrebarea vremii: „Cainii pot suferi de astenie nervosa ? Dupa o luna de consultari intre academicieni ,a venit raspunsul:’Da  si cainii pot suferi de astenie nervoasa,daca si numai daca,li se creeaza  ‘conditii omenesti de viata’ !  semnez pentru autenticitate,

  3. Domnule Robu, sunt timisoreanca nascuta, crescuta si scolita in Timisoara. Acest oras nu a fost vreodata mai murdar decat a fost in mandatele dvs. L-ati adus in ultimul hal!!! Gunoaie la colt de strada pe Gheorghe Lazar, artera principala a orasului si nu un cartier marginas. Acceptati-va situatia, ati pierdut pe buna dreptate. Indiferent cu cine ati fi intrat in turul doi, ati fi pierdut pentru ca nu v-am mai vrut primar!!! Nuuu, d-le Robu!! Fritz e la inceput, e lipsit de experienta dar sunt convins ca va face treaba. Asa sunt nemtii:  langsam aber sicher! Aveti rabdare si va ceti convinge. Lasati frustrarile si vedeti-va de viata, traiti fiecare clipa 

  4. Robu in calitate de candidat pierzator la Primaria Timisoara ar trebui sa-si toarne cenusa in cap si sa-si analizeze propriul esec, propria aroganta, propriile greseli din mandat pentru care a fost penalizat de catre electorat! Cu ce drept il someaza pe un cetatean ales intr-o functie publica sa-si faca publice actele personale? E impotriva legii, inclusiv pe declaratia de avere se sterge/blureaza informatiile personale! Dar nu e impotriva arogantei si mârlaniei acestui fost primar! 7 vaporase inutile, pasajul Michelangelo din care curge apa, microbuzele electrice de 30.000 euro inutilizabile, mertan pt primarie „donat” de o firma contractanta cu primaria, sef serviciu politie locala pe post de sofer, proiecte fanatasmagorice, parcuri inchise pt reabilitare ani de zile si reabilitate de mantuiala…realizarile lui Lae 

  5. Robu in calitate de candidat pierzator la Primaria Timisoara ar trebui sa-si toarne cenusa in cap si sa-si analizeze propriul esec, propria aroganta, propriile greseli din mandat pentru care a fost penalizat de catre electorat! Cu ce drept il someaza pe un cetatean ales intr-o functie publica sa-si faca publice actele personale? E impotriva legii, inclusiv pe declaratia de avere se sterge/blureaza informatiile personale! Dar nu e impotriva arogantei si mârlaniei acestui fost primar! 7 vaporase inutile, pasajul Michelangelo din care curge apa, microbuzele electrice de 30.000 euro inutilizabile, mertan pt primarie „donat” de o firma contractanta cu primaria, sef serviciu politie locala pe post de sofer, proiecte fanatasmagorice, parcuri inchise pt reabilitare ani de zile si reabilitate de mantuiala…realizarile lui Lae Si mai nou, domnul fost primar blocheaza accesul pe pagina sa de FB celor care-i amintesc greselile si nu-l lauda

    1. Fostul primar are dreptate,legal asa este.Într-un stat de drept unde legea primează  ,Fritz care nu are domiciliul nu poate fi primar,doar consilier local.Legea e lege si politica e politică.Nu amestecăm lucrurile.

Lasă un răspuns