Dominic Fritz: Timișoara devine un hub european pentru producția de biciclete și biciclete electrice

Dominic Fritz: Timișoara devine un hub european pentru producția de biciclete și biciclete electrice

Primarul Dominic Fritz a declarat, miercuri seara, într-o postare pe Facebook, că Timișoara devine un hub european pentru producția de biciclete și biciclete electrice, un oraș al mobilității verzi și al investițiilor care mișcă toată Europa.

„Timișoara devine un hub european pentru producția de biciclete și biciclete electrice. În vizitele mele la SMW, fabrica asociată Decathlon, și la Corratec, noua fabrică de biciclete electrice, am discutat despre viziunea noastră comună ca Timișoara să devină un centru european în producția de biciclete și e-bikes.

Datorită investițiilor pe care le fac cele două companii la Timișoara, suntem deja bine plasați pe harta europeană de producție velo și urmează să atragem și alte investiții în domeniu.

CITEȘTE ȘI: Timișoara, dezastru la recenzare! Cifrele – 176.000 – arată că populația a scăzut dramatic, de aici decurgând o serie de consecințe nefaste pentru oraș, spune subprefectul Drăgănescu

Italienii de la SMW țintesc să asambleze 1 milion de biciclete anul acesta la Timișoara, pentru magazinele Decathlon din toată Europa. Cu fabrica de la Timișoara, germanii de la Corratec vor crește producția de biciclete electrice de la 90.000 la 400.000 de unități pe an.

Timișoara, orașul mobilității verzi și al investițiilor care mișcă toată Europa”, a apreciat Dominic Fritz.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Dominic Fritz: Timișoara devine un hub european pentru producția de biciclete și biciclete electrice

  1. Am fost în cărți pentru fabrica Mercedes acum deschisa în Ungaria, ne exaltam pentru 2 fabrici de biciclete.

  2. Multumim frumos primarului Fritz ca ne-a adus in Timișoara fabrica de biciclete. Pe când una și de trotinete?

  3. Domnul primar este acuma in discutie cu cei de la Continental.Si pentru incurajarea mobilității verzi in Timisoara propunerea lui si a USR ului este infintarea unei divizi de producerea de prezervative

Lasă un răspuns