Dominic Fritz le-a pus gând rău elevilor chiulangii din Timişoara

Dominic Fritz le-a pus gând rău elevilor chiulangii din Timişoara

Dominic Fritz le-a pus gând rău elevilor chiulangii din Timişoara

„Medicina școlară din Timișoara ajunge în era digitală, cu un proiect fără precedent în România. Peste 40.000 de copii din Timișoara, de la grădiniță la liceu, vor profita de servicii medicale mai bune.

Azi am semnat contractul pentru un software inedit, dezvoltat special pentru nevoile Timișoarei.

În următoarele săptămâni, cabinetele de medicină școlară din Timișoara vor fi conectate la baza de date a medicilor de familie și toți cei care se ocupă de starea de sănătate a copiilor vor lucra în același sistem. Fiecare copil va avea un dosar medical complet, accesibil cadrelor medicale care îl tratează, indiferent dacă e la școală sau acasă. Nu vor mai exista copii uitați sau informații pierdute.

Tot cu acest sistem, eliminăm și situațiile în care copiii care chiulesc de la școală aduc adeverințe false printate de pe internet. Acum, softul arată adeverințele medicale emise de medicii de familie pentru elevi și școala îi poate alerta pe părinți când ceva nu e în regulă.

CITEŞTE ŞI: “M-a sunat o doamnă de la Corpul de Control al primarului Fritz să mă întrebe dacă sunt viu”

La vizita mea în grădinița PP37 în Aradului, unde în vară echipele primăriei au refăcut cabinetul medical, mi-a povestit doamna doctor despre speranța ei că noul sistem digital îi va aduce mai mult timp pentru copii și mai puțin timp pierdut cu hârtii.

Investim în sănătatea copiilor din Timișoara și aducem medicina școlară în secolul 21″, a scris pe Facebook primarul Dominic Fritz.

Foto: Facebook / Dominic Fritz


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *