Dominic Fritz: „Am o veste extraordinară pentru voi. Timişoara primeşte 63 de milioane de euro, bani cu care vom schimba toată flota de transport public”

Dominic Fritz: "Am o veste extraordinară pentru voi. Timişoara primeşte 63 de milioane de euro, bani cu care vom schimba toată flota de transport public"

Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, a declarat pe Facebook că Timişoara va primi „63 de milioane de euro, bani cu care vom schimba toată flota de transport public”.

„Am o veste extraordinară pentru voi. Proiectul pe care l-am depus pentru fonduri europene pe PNRR a fost aprobat. Timişoara primeşte 63 de milioane de euro, bani cu care vom schimba toată flota de transport public. Asta înseamnă autobuze, troleibuze şi tramvaie noi, toate 100% electrice şi ecologice, dincolo de ce cumpărăm deja, şi vor ajunge în timp util ca să circule pe bulevardele pe care le modernizăm chiar acum, pe Cetăţii, Bogdăneştilor şi Stan Vidrighin. În următorii ani vom avea 150 de vehicule noi, cu care o să creştem frecvenţa, să creştem confortul şi, în sfârşit, transportul public o să devină prima opţiune pentru timişoreni”, a afirmat Fritz într-o declaraţie video.

Ieşirea primarului Timişoarei pe reţeaua de socializare are loc chiar în ziua în careAida Szilagyi, userista prinsă că și-a făcut ilegal bloc dintr-o casă, a demisionat din Consiliul Local Timișoara, iarRudolf Graf, consilierul personal al lui Dominic Fritz, şi-a făcut şi el bagajele

Foto: captură Facebook/ Dominic Fritz


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *