A demisionat și un consilier personal al primarului Dominic Fritz

A demisionat și un consilier personal al primarului Dominic Fritz

Conform unor informații primite pe surse, marți, 29 noiembrie 2022, în aceeași zi în care userista Aida Szilagyi a demisionat din Consiliul Local Timișoara, un alt membru important al echipei lui Dominic Fritz și-ar fi făcut bagajele.

Ne referim la unul dintre consilierii personali ai primarului, Rudolf Graf, arhitect de meserie, care, după doi ani și o lună de la momentul preluării funcției, ar fi ieșit din joc.

În 2 noiembrie, pe pagina personală de Facebook, primarul Dominic Fritz i-a făcut consilierului său personal o prezentare în termeni mai mult decât elogioși.

V-o reamintim: “Rudolf Gräf a absolvit Universitatea Tehnica Graz (AU) și a co-fondat biroul Vitamin Architects in Timișoara. Este de profesie arhitect și consultant în domeniile urbanism și management al spațiului public. A fost vicepreședinte al Ordinului Arhitecților din România.

Proiectele pe care le-a coordonat, în Timișoara și în alte orașe din România, est sau vest europene, au revitalizat zone istorice sau cartiere defavorizate și au îmbunătățit viața comunităților și legăturile între oameni.

Rudolf Gräf a coordonat consultanța tehnică în cadrul proiectului româno-german GTZ pentru reabilitarea și revitalizarea cartierelor istorice din Timișoara.

A fost implicat în elaborarea Masterplan Bega și a conceptului integrat de acțiuni pentru zona istorică Timișoara în baza cărora au fost, ulterior, realizate proiectele de pietonizare a zonei Cetate și pistele velo de pe malurile canalului Bega.

Timp de patru ani, între 2016 și 2019, a lucrat ca expert pentru dezvoltare urbană integrată al Societății Germane pentru cooperare internațională (GIZ) în cadrul primăriei Cernăuți, unde a contribuit la procesul de descentralizare și reformă administrativă, început în Ucraina, în 2014.

Locuiește, ca și mine, în Iosefin, este biciclist, practică sporturi de apă și de zăpadă în zona montană a Banatului și este pasionat de geopolitică”.

L-am contactat telefonic pe domnul Graf, pentru a ne confirma sau infirma informația, dar apelul nostru a fost respins. N-am primit un răspuns nici la mesajul transmis pe WhatsApp.

Cumva, dacă informația primită pe surse este reală, e și normal ca Rudolf Graf să nu aibă timp de stat la taifas, bagajele nu se fac singure…


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “A demisionat și un consilier personal al primarului Dominic Fritz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *