Dominic Fritz a plecat la sârbi deși sunt șanse să aibă Covid

Dominic Fritz a plecat la sârbi deși sunt șanse să aibă Covid

Infectarea cu Covid a lui Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, naște semne serioase de întrebare asupra posibilei virusări a lui Dominic Fritz, deoarece miercuri ambii au stat în aceeași încăpere timp de câteva zeci de minute la Reșița, unde s-a semnat un contract pentru un proiect feroviar.

După cum se poate observa din fotografiile de la eveniment, la un moment dat oficialii – incluzându-i pe președintele CJ Caraș-Severin și pe primarul Reșiței – au stat chiar foarte aproape pentru poze și filmări.

CITEȘTE ȘI: Incident în vestul țării: Amplasarea necorespunzatoare a unei „afumători” putea avea consecințe deosebit de grave

Cu toate acestea, Dominic Fritz a plecat ieri la Novi Sad, orașul sârb organizând o festivitate în calitate de capitală Europeană a Culturii. N-a contat deloc că a fost contact direct cu Alin Nica, deși acesta din urmă a fost testat cu rezultat pozitiv la doar câteva ore de la întrunirea de la Reșița și, drept urmare, și-a anulat vizita în Serbia, la fel ca vicepreşedintele CJ Timiș, Alexandru Proteasa, covidat și dumnealui după cum arată testarea.

De remarcat e că, deși Fritz s-ar testat înaintea deplasării peste hotare, rezultatul negativ nu poate fi concludent imediat după contactul cu un purtător de virus, perioada de incubație fiind de câteva zile.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Dominic Fritz a plecat la sârbi deși sunt șanse să aibă Covid

  1. LA IUBITUL SI PREA STIMATUL NOSTRU PRIMAR DONIMIC FRIG SE POTRIVESTE FOARTE BINE VORBA AIA’POPA PREDICA APA SI BEA VIN”DAR OARE SI LA MARIREA SA SE APLICA LEGEA CARANTINARI SAU ASTA SE REFERA NUMAI LA „PROSTIME” DAR ADEVARUL ESTE CA DACA NU ERA PREZENT LA DESCHIDEREA DE LA NOVI SAD NICI NU SE PUTEA REALIZA ACTIUNEA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.