Incident în vestul țării: Amplasarea necorespunzatoare a unei „afumători” putea avea consecințe deosebit de grave

Amplasarea necorespunzatoare a unei "afumători" putea avea consecințe deosebit de grave

Detașamentul de Pompieri Arad care au intervenit în localitatea Cicir pentru stingerea unui incendiu la un garaj, au descoperit prezența unei afumători în podul construcției.

Pentru că exista posibilitatea propagarii la casa de locuit din imediata apropiere, au fost trimis 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 ambulanță SMURD și 10 pompieri.

CITEȘTE ȘI: Muncitorii emigranţi salvează Germania. Țara a evitat o criză a şoferilor de camion de tipul celei din Marea Britanie

În momentul sosirii la fața locului incendiul se manifesta generalizat la un garaj, fără autoturism în interior, dar cu posibilitatea de propagare la imobilul de locuit, lipit de garaj.Garajul de aproximativ 80mp, prevazut cu pod era si loc pentru depozitarea diferitelor bunuri, fapt ce a favorizat dezvoltarea si propagarea incendiului. Podul garajului avea rolul de „afumatoare”,  fiind o construcție din lemn.

După mai bine de 45 minute de intervenție echipajele au reușit limitarea incendiului fără ca acesta să se propage la casă. Incendiul a fost stins după aproximativ 2 ore de intervenție. În incendiul a ars garajul si majoritatea bunurilor din interior.

Cauza probabilă a incendiului „foc deschis în spații inchise” . În speță, a afumatorii din podul garajului a luat foc.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns