Doi tineri prinși de cadre DIICOT în timp ce… plantau canabis pe un câmp

canabis 3

Doi tineri care cultivau canabis în extravilanul unei localități din vestul țării, au fost prinși în flagrant de ofițeri ai Serviciului Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad.

CITEȘTE ȘI: Cascadorie pe șosea. O șoferiță s-a urcat cu mașina pe un alt autoturism. Video

Cocan Beniamin şi Cocan Aurelian au fost surprinși în timp ce cultivau 34 plante de canabis în extravilanul localităţii Târnova, județul Arad.

Din investigaţiile efectuate în cauză s-a reţinut că inculpaţii Cocan Beniamin şi Cocan Aurelian au folosit şi o altă locaţie situată pe raza judeţului Arad, respectiv în extravilanul localității Zăbalț, comuna Ususău, din județul Arad unde au mai cultivat 126 plante cannabis.

CITEȘTE ȘI: Un angajat al Primăriei Dumbrăvița a afișat date cu caracter personal pe ușa unui… WC ecologic

Cu ocazia percheziţiilor domiciliare efectuate la imobilele folosite de către inculpaţi au fost identificate şi ridicate 17 fire de canabis, în ghivece, ce urmau să fie plantate, 1.005 grame masă vegetală uscată de cannabis (rămasă din 10 plante de canabis cultivate împreună de cei doi inculpaţi în cursul anului 2017), precum și 323 de recipiente utilizate pentru cultură și soluții pentru întreținerea acestora.

”La data de 28.05.2018 procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Arad au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor Cocan Beniamin şi Cocan Aurelian, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic ilicit de droguri de risc în formă continuată, urmând ca aceştia să fie prezentaţi Tribunalului Arad cu propunere de arestare preventivă.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale”, se arată într/un comunicat DIICOT.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Doi tineri prinși de cadre DIICOT în timp ce… plantau canabis pe un câmp

  1. Atentie deci, chiar daca canabisul ,,canepa” poate fi folosita ca medicament anticanceros , totusi este mai bine sa mori cinstit, … si deci pana se va da legea nu risca !

Lasă un răspuns