Doi tineri au fost prinși cu droguri, în curtea unui liceu din Timișoara

Doi tineri, prinși cu droguri, în curtea unui liceu din Timișoara

Doi tineri au fost prinși cu droguri, în curtea unui liceu din Timișoara

Doi tineri, de 16 și 18 ani, au fost depistați de jandarmii Grupării Mobile Timișoara, în curtea unui liceu din Timișoara, având la ei substanțe interzise.

Jandarmilor le-a atras atenția comportamentul suspect al celor doi, iar în urma verificărilor, au descoperit asupra lor plicuri transparente cu substanță pulverulentă cristalină.

”Minorul, în vârstă de 16 ani, care nu învăța în liceul respectiv, deținea cea mai mare cantitate din substanța găsită și un cântar electronic.

Acesta a declarat că achiziționase materia pentru o petrecere la care urma să participe și că îi oferise prietenului său, cu care era la momentul identificării de către jandarmi, un pliculeț cu substanță pentru consum.

CITEȘTE ȘI: Cetățeni din Nepal opriți la ieșirea din țară spre Serbia

Tânărul în vârstă de 18 ani, care ispășise o pedeapsă privativă de libertate și care fusese eliberat condiționat, a declarat că a achiziționat substanța din curiozitate.

Cei doi au fost conduși de jandarmi la sediul Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara pentru îndeplinirea procedurilor, totodată fiind sesizate și autoritățile competente în vederea continuării cercetărilor”, transmite Gruparea Mobilă de Jandarmi Timișoara.

Sursa foto: Gruparea Mobilă de Jandarmi Timișoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *