Doi tineri din vestul țării, care au ajutat la prinderea criminalului din Cluj, recompensați de polițiști

tineri

Doi tineri din vestul țării, care au ajutat la prinderea criminalului din Cluj, recompensați de polițiști

Poliţiştii le-au oferit plachete de onoare orădenilor care au ajutat la prinderea criminalului din Cluj. Doi orădeni, o femeie în vârstă de 30 ani şi un tânăr de 23 ani, au ajutat la prinderea criminalului Boné Ferenc, care a abandonat cadavrul victimei sale în localitatea Corniţel.

Cei doi orădeni, care au urmărit ştirile şi apelurile poliţiştilor, au reacţionat imediat, oferind informaţii preţioase, care au condus la prinderea criminalului.

CITEȘTE ȘI: Medicul timișorean Octavian Mazilu, reținut pentru luare de mită!

Concret, orădeanca a sunat la 112 în momentul în care l-a văzut pe fugar într-un supermarket, şi a oferit detalii asupra semnalmentelor suspectului și hainelor cu care era îmbrăcat, în timp ce orădeanul a sesizat prin apel la 112 că a văzut autoturismul căutat.

Tinerii, care au cerut să nu li se dezvăluie identitatea, au fost invitaţi la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor, unde conducerea celor două instituții (IPJ Cluj și IPJ Bihor) le-a înmânat plachete de onoare, în semn de apreciere și respect pentru implicare și modul în care au acționat.

„Relația dintre poliție și societate este indispensabilă și reprezintă un element cheie într-o situație critică. În activitățile desfășurate, poliția nu este responsabilă doar în fața statului, ci și a societății, iar eficacitatea acesteia depinde în mare măsură de susținerea celei din urmă.

De multe ori întâlnim evenimente, situații, misiuni sau cazuri dificile în care orice informație suplimentară poate să aibă o valoare de neimaginat. În ultimele zile ne-am confruntat cu un caz dificil, în care informațiile primite de la cetăţenii din Oradea au fost un real ajutor”, se arată în comunicatul Poliţiei clujene, conform antena3.ro.

Boné Ferenc, ucigaşul tinerei din Cluj, Beáta Molnár, care îi era iubită şi al cărei cadavru a fost descoperit miercurea trecută în localitatea bihoreană Corniţel, a fost prins joi seara în triajul Gării CFR Velenţa, ascuns într-un vagon dezafectat.

El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sâmbăta trecută, la Tribunalul Cluj, şi este anchetat pentru omor.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *