Doi timişoreni s-au oferit să-i monteze unei bătrâne un pervaz din tablă zincată. Ce a urmat

Polițiștii din Reșița au identificat autorii unei tâlhării săvârșite în luna octombrie pe raza municipiului cărăşean. Cei doi bărbați sunt cercetați penal.

În ziua de 17 noiembrie, în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii municipiului Reșița au identificat doi bărbați de 27 și 29 de ani, din Timișoara, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

În fapt, la data de 11 octombrie, în jurul orei 15,40, aceștia s-ar fi prezentat la domiciliul unei femei în vârstă de 75 de ani, de pe Bulevardul Muncii din Reșița, și s-au oferit să îi monteze un pervaz din tablă zincată la unul dintre geamuri, contra sumei de 15 lei.

Femeia a fost de acord, permițându-le accesul în locuință. După ce aceștia au montat pervazul la geam, bătrâna le-a înmânat suma de 15 lei.

În acel moment cei doi i-ar fi smuls din mână și restul de bani pe care femeia îi avea, respectiv suma de 400 de lei, și au părăsit în grabă locuința.

Polițiștii le-au întocmit suspecţilor dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Sursa: argument-cs.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns