Doi șoferi români de TIR răniți în Germania. Unul din ei a rămas încarcerat

Doi şoferi români de TIR au fost răniţi şi au ajuns de urgenţă la spital după ce au fost implicați într-un  accident produs pe autostrada A1 din Germania, în zona oraşului Hagen a relatat ieri publicația germană wr.de

Accidentul a avut loc, miercuri  după-amiază,  8 august, în jurul orei 15.30, pe autostrada A1 din Germania, în sensul de mers către Bremen.

Un șofer român în vârstă de 49 de ani, care se afla la volanul unui TIR încărcat cu granule de plastic a observat prea târziu că maşinile care circulau în faţa sa au oprit în coloană. Când a realizat că TIR-ul din faţă s-a oprit, şoferul a încercat în zadar să tragă de volan şi a intrat în plin în partea din spate a acestuia.

La volanul celui de-al doilea TIR se afla tot un bărbat în vârstă de 50 de ani, tot român. În urma impactului extreme  de violent, cel de-al doilea TIR a fost proiectat într-un alt camion condus de un cetăţean rus, mai relatează presa din Germania.

Şoferul român care a provocat accidentul a rămas încarcerat între fiarele contorsionate ale cabinei TIR-ului şi a fost scos abia după intervenţia echipajelor de descarcerare.

El a fost preluat de un elicopter medical şi transportat de urgenţă la un spital din apropiere. Tot la spital a ajuns şi celălalt şofer român, în timp ce şoferul rus a scăpat nevătămat.

Potrivit autorităţilor, traficul în zonă s-a desfăşurat cu dificultate timp de mai multe ore, iar daunele produse în urma accidentului au fost estimate la peste 100.000 de euro.

 

radioresita.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns