Doi români care au montat o mobilă de bucătărie au provocat o explozie de proporții într-un bloc din Italia. Doi oameni au murit

Doi români care au montat o mobilă de bucătărie au provocat o explozie de proporții într-un bloc din Italia

Doi muncitori români sunt acuzați de ucidere din culpă în Italia, după ce au montat o mobilă de bucătărie într-un bloc din localitatea Pinerolo și ar fi provocat o scurgere de gaze care a dus în final la o explozie puternică în urma căreia doi soți în vârstă au murit, iar două etaje ale clădirii au fost distruse.

Explozia a avut loc dimineața, la o zi după ce cei doi muncitori au făcut montajul. Investigațiile pompierilor au stabilit că există legătură între lucrare și scurgerea de gaz care a provocat deflagrația, potrivit La Repubblica.

Maria Rosa Fiore, 84 de ani, și soțul ei, Dario Lisdero, 74 de ani, au murit în urma exploziei care s-a produs în apartamentul lor. Cei doi își comandaseră o mobilă nouă pentru bucătărie, iar firma care a realizat-o a trimis la montaj doi români care, însă, nu erau angajații firmei.

Montajul ar fi decurs fără probleme, iar a doua zi urma să vină un instalator care să racordeze aragazul la instalația de gaz. Explozia s-a produs la 7.40 dimineața. Fiore a murit pe loc, în timp ce soțul ei a fost salvat de pompieri și câțiva vecini, dar a murit și el câteva ore mai târziu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *