Doi bărbați, unul din Timiș, prinși în flagrant furând catalizatoare

Doi bărbați de 29 respectiv 32 de ani, din județele Timiș și Dolj, au  încercat să sustragă două catalizatoare de pe autoturisme parcate în fața unor imobile din localitatea Vladimirescu, județul Arad. Ei au fost identificați de polițiști.

CITEȘTE ȘI: Se anunță ploi torențiale, vijelii şi grindină, timp de 3 zile în România. Vreme rea în vestul țării

Din cercetări a reieșit că bărbatul de 29 de ani  ar fi încercat să sustragă prin tăiere două catalizatoare de pe autoturisme parcate în fața unui imobil din localitatea Vladimirescu, în timp ce bărbatul de 32 de ani l-ar fi așteptat în mașină, asigurându-i transportul. De asemenea, în urma investigațiilor efectuate de polițiști, bărbatul de 32 de ani ar mai fi sustras, în aceeași noapte, alte două catalizatoare de la autoturisme parcate pe raza aceleași localități.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale poliției a reieșit că bărbatul de 32 de ani are permisul de conducere suspendat. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit părților vătămate. La activități, au participat polițiștii Biroului de Investigații Criminale și cei ai  Secției  1 Poliție Rurală.

Bănuiții au fost reținuți pentru 24 de ore urmând ca, în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad cu propunerea luării unei măsuri preventive.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns