Dobra, pus de Grindeanu în fruntea listei PSD pentru Camera Deputaților

Dobra si Grindeanu

Președintele PSD Timiș, Sorin Grindeanu, a făcut, joi, un bilanț succint al rezultatelor de la alegerile locale: 55 de primari, 45 de viceprimari, 490 de consilieri locali și 16 județeni.

„Este prima dată după Revoluție când stânga câștigă alegerile în Timiș, dar nu ne vom culca pe lauri”, a spus Grindeanu.

Cu toate acestea, organizațiile locale vor fi analizate cu atenție până la 1 septembrie, fiecare în parte, pe primul loc aflându-se cea din Timișoara, unde urmează să aibă loc și alegeri.

„La Timișoara va fi cel mai mult de lucru. Am remarcat, de exemplu, mari discrepanțe între cartiere la rezultatele votului. De la Dâmbovița-Șagului, unde am avut peste 33 la sută, s-a ajuns la circa 20 la sută în Aradului, în condițiile în care ambele sunt tot cartiere de blocuri. Lucrurile trebuie îmbunătățite inclusiv în echipa de conducere de la nivelul municipiului”, crede președintele PSD Timiș.

Pentru alegerile din toamnă, social-democrații și-au propus ca țintă scoaterea unui scor cât mai bun, de peste 37 la sută. Dezamăgit că în urma negocierilor de la CJT nu l-a putut avea alături ca vicepreședinte pe Călin Dobra, Sorin Grindeanu a anunțat că i-a oferit acestuia prima poziție pe lista de candidați ai PSD la Camera Deputaților, demonstrând aprecierea pentru munca lui din campania pentru alegerile locale.

Nu au fost vehiculate alte nume, dar conducerea PSD Timiș va ține și la alegerile parlamentare la criteriile de integritate, fără să accepte pe liste persoane care au probleme cu justiția.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns