Bătaie de joc în Zona Tipografilor

Pentru a treia vară la rând, firma care introduce în subteran cablurile de televiziune și internet răscolește Timișoara. În această primăvară a venit rândul cartierului Tipografilor să fie făcut ferfeniță cu șanțuri și gropi.

Locatarii câtorva blocuri situate între străzile Popa Șapcă și Vasile Lucaci se află printre victimele nevinovate ale săpătorilor neobosiți ai firmei de cablu. La câțiva pași de locul de joacă au rămas gropi neastupate, asfaltul a fost tăiat fără milă, iar printre tufișuri se găsesc adevărate cratere, care pot deveni capcane pentru plimbăreții neinspirați sau pentru copiii curioși.

ATENTAT TERORIST în Franţa de Ziua Naţională: 84 de persoane au murit şi peste 150 sunt rănite. Un camion a lovit în plin mulţimea care participa la sărbătoare

Situația durează de ceva timp, dar nimeni nu vede, nu aude și nu-i trage la răspundere pe cei care lucrează în bătaie de joc la adresa timișorenilor.

Firma a primit, în 2014, amenzi serioase de la Primăria Timișoara, pentru distrugerea spațiilor verzi și pentru lucrări nesemnalizate. Și anul trecut s-au primit semnale din mai multe zone ale orașului în privința șantierelor devenite reale pericole publice.

Se pare că nici în acest an societățile care deschid șantiere fără să le pese de oamenii din jur nu vor scăpa nesancționate.

1 Comments
Dumitrascu 15/07/2016
Parca numai acolo? In zona Mircea Cel Batran se surpa betonul turnat acu un an, dar primaria TM nu vede.