Doar 2,5 lei un bilet de autobuz de la Timișoara până la Variaș

birau

Mai bine de 40 de kilometri se va putea circula cu autobuzul contra unui bilet care costă doar 2,5 lei. Totul a fost posibil odată cu aderarea comunei Variaș la zona metropolitană și la beneficiile aduse de acest tip de transport.

auto 6

Astfel, vor fi introduse două curse tur-retur, una dimineața și una seara, care vor circula din Timișoara până la Variaș și satele limitrofe. Măsura luată vine în sprijinul multor localnici, care vor putea ajunge mai repede și cu costuri reduse la Timișoara.

”Este o realizare pe care o așteptam de multă vreme, mai ales în condițiile actuale, când lumea vine și pleacă mereu, asistăm la o dinamică permanentă, iar noi, administrația locală, trebuie să ne adaptăm vremurilor și solicitărilor populației. Mă bucur că am găsit înțelegere la colegii mei din consiliul local, care au reușit să treacă peste orgoliile politice și să pună în prim-plan interesul comunității”, a declarat Nicolae Birău, primarul comunei Variaș.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Doar 2,5 lei un bilet de autobuz de la Timișoara până la Variaș

  1. Cateva sate au si chestia asta.dar…degeaba ca in pandemie cu masca,mai bn privat cu mașina care faci 40min ,și nu 1h 30min.

  2. Eu doresc sa salut aceasta initiativa, suntem multi cetateni care circulam pe traseul Varias-Timisoara si retur, si nu toti avem autoturisme personale. Mai am 5 ani pana la pensie, ce sa fac ? nu pot sa ma las de servici, si unde mai pui ca de aceasta situatie profita doar cei care practica autostopul. Inca odata BRAVO, sper sa fie de durata aceastainitiativa.

Lasă un răspuns