Djokovici va juca la Timişoara!

Djokovici va juca la Timişoara!

Lotul cu care prim-divizionara de baschet masculin SCM OHMA Timişoara va aborda sezonul 2022-2023 a fost completat cu internaţionalul sârb Ilija Djokovici.

Acesta are 26 de ani, este conducător de joc şi vine de la Borac Cacak, echipă la care a mai evoluat în perioada 2016-2019.

Djokovici (1,88 metri) are prezenţe şi în puternica întrecere baschetbalistică ABA League, ce reuneşte formaţii din Bosnia-Herţegovina, Croaţia, Muntenegru, Macedonia de Nord, Slovenia şi Serbia. Celelalte echipe la care a mai jucat sunt KK Jagodina, FMP şi KK Split.

Reprezentându-şi ţara la nivel juvenil şi la nivel de seniori, noul jucător al grupării SCM OHMA Timişoara are în palmares o medalie de argint cucerită la Campionatul European U18 din 2014 (Turcia) şi alta de bronz la Campionatul European U16 din 2012 (Lituania şi Letonia).

CITEŞTE ŞI: Petre Daea va fi noul ministru al Agriculturii

Totodată, el a strâns opt meciuri în reprezentativa de seniori a Serbiei în campania de calificare la mondialul din 2019. Ilija Djokovici a semnat cu SCM OHMA Timişoara un contract valabil pentru următorul sezon.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns