Petre Daea va fi noul ministru al Agriculturii

Pâinea se va scumpi în perioada următoare din cauza prețurilor mari de producție! Avertismentul lui Petre Daea

Petre Daea este propunerea social-democraților pentru a prelua funcția de ministru al Agriculturii, au decis, miercuri, liderii Partidului Social Democrat, au precizat surse din conducerea formațiunii.

Consiliul Politic Național al Partidului Social Democrat s-a reunit miercuri, la Camera Deputaților.

„Avem vreo cinci sau șase variante. Am avut discuții cu colegii mei. Din cele cinci sau șase o să venim cât mai repede cu o propunere”, spunea pe 27 iunie Marcel Ciolacu, întrrebat cine va fi propus să preia Ministerul Agriculturii în locul lui Adrian Chesnoiu.

Întrebat dacă Petre Daea ar putea reveni la conducerea Ministerului Agriculturii, liderul PSD a spus: „Este unul dintre numele propuse de anumiți colegi”.

Funcția de ministru al Agriculturii a devenit vacantă după demisia lui Adrian Chesnoiu.

CITEŞTE ŞI: Caz revoltător la o şcoală din Timiş: nişte neisprăviţi au spart geamul unei clase, au vandalizat totul şi au împrăştiat fecale pe catedră (foto)

„Nu am săvârșit nicio faptă de natură penală sau de corupție și mi-am desfășurat mereu cu integritate și cu dedicare activitatea mea executivă”, a spus Chesnoiu.

Procurorii fac o investigație în legătură cu presupuse intervenții ale ministrului în cadrul unor concursuri de angajare, conform Mediafax.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns