Adrian Mititelu a fost eliberat din închisoare după 1 an și 8 luni!

Adrian Mititelu a fost eliberat din închisoare după 1 an și 8 luni!

Patronul FCU Craiova, Adrian Mititelu (54 de ani) va fi pus azi în libertate. Curtea de Apel Craiova a decis în favoarea lui, scrie Gazeta Sporturilor.

Patronul FCU Craiova va ieși azi din închisoare, el fiind încarcerat în noiembrie 2020, după ce a fost condamnat la 3 ani cu executare. Judecătorii Curții de Apel au respins ca nefondat apelul făcut de procurorii DNA. Decizia este definitivă.

În noiembrie 2020, omul de afaceri a fost condamnat la 3 ani de închisoare în cazul transferului lui Mihai Costea de la Universitatea Craiova la FCSB. Acesta a fost găsit vinovat de evaziune, deși în primă instanță a fost iertat.

CITEŞTE ŞI: Djokovici va juca la Timişoara!

În 2016, Adrian Mititelu a fost trimis în judecată după ce procurorii DNA Craiova l-au acuzat de evaziune fiscală. Motivul? Faptul că l-a vândut pe Mihai Costea la FCSB în 2011, înainte de dezafilierea Craiovei, pentru 1,1 milioane de euro, deși lotul de jucători se afla la acel moment sub sechestrul Fiscului din cauza unor debite foarte mari către bugetul consolidat al statului și Mititelu nu ar fi avut voie să vândă pe nimeni.

Continuarea pe gsp.ro.

Foto: Digi Sport


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns