Divorţ înainte de nuntă în politica timișeană

pro romania 29 august

Nici nu a apucat bine lumea să se familiarizeze cu alianţa electorală dintre Pro România şi ALDE, că la nivel local cele două formaţiuni au ajuns într-un punct mort. Deputatul Adrian Pau, coordonator Pro România Timiş, a declarat că îl vede pe Marian Cucuşa, liderul ALDE Timiş, mult mai apropiat de PSD şi de păstrarea avantajelor guvernării.

„Am văzut că domnul Cucşa are o colaborare foarte strânsă cu Călin Dobra. În aceste condiţii, noi ne vedem de drumul nostru şi-l lăsăm pe domnul Cucşa pe drumul lui. Baletul acesta nu mai face bine nimănui. Nu te poţi aştepta la rezultate mai bune cu aceeaşi oameni. Scopul lui Marian Cucşa este să rămână la guvernare, în zona în care crede el că rămâne puterea”, a declarat Adrian Pau.

CITEȘTE ȘI: Marfă recuperată din tomberoane, oferită spre vânzare la Timișoara

Pe de altă parte, Nicolae Birău, celălalt coordonator al fillialei partidului condus de Victor Ponta, a declarat că la Pro România se simte o efervescenţă tot mai accentuată: „Vin oameni noi, oameni curtaţi şi de alte partide, dar care preferă să se îndrepte spre noi. Sunt oameni cu experienţă, care ştiu să facă administraţie. A trecut timpul persoanelor zgomotoase”.

Pro România şi ALDE îl vor susţine în campania prezidenţială pe Mircea Diaconu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *