Distanţă mai scurtă până la autostradă

34,6 kilometri, aceasta este distanţa care desparte, în prezent, localităţile timişene Fibiş şi Seceani. Nu este una mare, dar, la o adică, de ce să parcurgi 34,6 kilometri, când ai putea ajunge de la Fibiş la Seceani pe un drum de doar 8,5 kilometri?

Cu acest gând în minte, edilul-şef al Fibişului, Gheorghe Carcea, a făcut mai multe demersuri pentru realizarea acestei investiţii, respectiv proiectarea drumului şi, firesc, obţinerea de bani pentru realizarea lui. „Proiectul a fost întocmit şi trimis la Bucureşti, iar recent am aflat că a fost postat pe site-ul Ministerului Dezvoltării, ceea ce înseamnă că va primi şi finanţare”, ne-a declarat edilul-şef din Fibiş. Fiind vorba despre un drum judeţean, investiţia va fi derulată de către CJT.

„Este o investiţie mai mult decât utilă pentru oamenii de aici, din Fibiş, dar şi pentru cei din comunele învecinate. Nu vor mai trebui să meargă până aproape de Giarmata să urce pe autostrada spre Arad şi apoi să coboare la Seceani. Nu de puţine ori e mare aglomeraţie şi se pierde mult timp în trafic. Aşa, când acest drum judeţean va fi gata, se ajunge repede la Seceani, dar şi la autostrada care leagă Timişoara de Arad”, mai afirmă primarul Gheorghe Carcea.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns