10.000 de euro costă o casă într-un sat timişean care renaşte

gad 1

Peste 200 de locuitori – cei mai mulţi fiind oameni trecuţi de 50 de ani – îşi duc existenţa în satul Gad, care era până nu de mult timp o localitate părăsită, cu multe clădiri nelocuite, aflate în ruină. În ultimii ani, totul a început să se schimbe, iar ceea ce a dus la creşterea interesului timişorenilor pentru acest loc este legat de asfaltarea drumului între Gad şi Ghilad.

Gadul este un sat pitoresc, aflat departe de freamătul dezlănţuit al civilizaţiei, fiind un punct de atracţie turistică, graţie faptului că se află lângă pădurea Macedoniei şi în apropierea pârâului Lanca-Birda, un afluent al Timişului. Oamenii au început să-şi ridice case sau să le restaureze pe cele vechi.

Timişorenii şi-au construit case de vacanţă, în timp ce unii pensionari s-au stabilit în acest loc. Localnicii din Gad beneficiază de apă potabilă de la reţea, de curent electric, iar pentru cei care sunt interesaţi de cumpărarea unui imobil, preţul unei case nu depăşeşte valoarea de 10.000 de euro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “10.000 de euro costă o casă într-un sat timişean care renaşte

  1. Ați fost, la Gad ?!? Pe străzi, se poate intra, doar cu tractorul !!! O să vorbim de ,,normalitate”, peste 10 ani !!!

Lasă un răspuns