Direcția Fiscală s-a mutat la Iulius Mall

Direcția Fiscală s-a mutat la Iulius Mall

Direcția Fiscală s-a mutat la Iulius Mall.

Timișorenii au, de astăzi, servicii de o calitate mai bună la noul sediu al Direcției Fiscale.

 „Începând de astăzi, 20 iunie 2022, Primăria Timișoara pune la dispoziția timișorenilor un sediu modern, civilizat, pentru a lucra cu cetățenii, un spațiu agreabil care dispune de toate resursele necesare furnizării unor servicii de calitate.

Este o clădire care beneficiază de toate funcțiunile moderne, investiția primăriei în amenajări și dotări fiind de 6,5 milioane de lei. S-au realizat lucrări de: compartimentare a spațiilor de birouri, instalații electrice (iluminat, prize și forță, sistem de detecție la incendiu, sistem de antiefracție, supraveghere video și control acces, inclusiv voce/date), instalații sanitare, instalații de încălzire/climatizare/ventilare.

Suprafața construită este de 648 mp, suprafața desfășurată fiind de 1.296 mp”, se arată în comunicatul remis de reprezentanții primăriei.

“Mă bucur că astăzi putem deschide această clădire, care poate să exemplifice cum Direcția Fiscală și Primăria Timișoara vor să lucreze cu publicul.

Este aerisit, ghișeele sunt deschise, oferind condiții de secol XXI atât pentru cetățeni, cât și pentru funcționari.

Acest nou sediu este un exemplu al interacțiunii pe care ne-o dorim, de azi înainte, între administrație și timișoreni“, a declarat, la inaugurarea noului sediu, primarul Dominic Fritz.

Direcția Fiscală a Municipiului Timișoara interacționează anual cu 207.000 de persoane fizice și 25.000 de persoane juridice.

CITEȘTE ȘI: Bac la limba română, un eliminat în Timiș

Prin eforturile de modernizare ale DFMT, Timișoara este, astăzi, orașul cu cei mai mulți utilizatori ai platformei online: 140.748 de persoane, mai mult de jumătate din totalul de 207.000.

„Este un prag important, pe calea începută în anul 2001, când Timișoara a fost primul oraș din România care introducea sistemul de plată online a taxelor și impozitelor, situându-se în avangarda reformării structurale a administrației publice românești.

La 1 mai, în acest an, s-au împlinit 15 ani de existență a DFMT, care a parcurs în acest timp un drum lung de la lucrul pe hârtie și o incipientă bază de date spre o digitalizare completă. În prezent, cetățenii pot depune online toate tipurile de documente și pot primi, tot online, răspunsurile, întregul proces fiind digitalizat”, mai transmit reprezentanții primăriei.

 

 

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Direcția Fiscală s-a mutat la Iulius Mall

  1. directia fiscala chiriasa la iulius mall ca doar incepe si comertul de tip mall sa se indrepte spre faliment si era nevoie de alti fraieri sa plateasca pentru fiecare metru patrat! Primaria mai toaca cateva mii de euro din banul public pentru o chirie la privat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *