Din nou pe podium!

Sportivii de la CS Somo Kick-Boxing s-au evidenţiat la „Cupa Trofeul Dacic”, competiţie desfăşurată, în weekend-ul trecut, la Plopeni, în judeţul Prahova.

Emi Mocanu s-a clasat pe primul loc la categoria 67 de kilograme – juniori mari, învingând doi adversari foarte puternici. Şi colegul său Ciprian Sofian a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere, la categoria 57 de kilograme – juniori mici.

Mai uşor decât sportivii pe care i-a întâlnit, el s-a impus la puncte în primul meci, pentru ca apoi să-şi pună adversarul la podea în prima repriză.

Patrick Barhan, în vârstă de zece ani, primul la kick-light, a fost desemnat de arbitri cel mai tehnic sportiv.

CITEȘTE ȘI: Trupele speciale ale Poliţiei Timiş i-au scos din aşternuturi pe suspecţii unor infracţiuni

De asemenea, Deian Popovici a încheiat pe poziţia a treia la ring K1, Raul Chete a fost al treilea la tatami kick-light, categorie în care Robi Debreczeni a pierdut în primul tur.

„A fost o experienţă frumoasă pentru cei care au luat locul întâi, iar pentru ceilalţi o experienţă din care au doar de învăţat”, ne-a declarat antrenorul Ludovic Somogyi.

Elevii săi au participat, recent, şi la „Cupa Tamashyi”. În ringul montat la sala din Moşniţa Nouă au urcat 13 sportivi de la clubul timişorean.

Am consemnat nouă victorii şi două înfrângeri, doi reprezentanţi ai CS Somo Kick-Boxing rămânând fără adversari.

„Este un bilanţ bun, ne întoarcem înapoi în sala de antrenamente şi cu siguranţă ne vom vedea la viitoarele competiţii mult mai motivaţi”, ne-a mai spus Ludovic Somogyi.

0 Comments

No Comment.