Trupele speciale ale Poliţiei Timiş i-au scos din aşternuturi pe suspecţii unor infracţiuni

Zeci de poliţişti din IPJ Timis – Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase efectuează, miercuri dimineaţă, cercetări într-un dosar al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timis, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, sustragerea armelor sau munițiilor, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos şi accesul ilegal la un sistem informatic.

CITEȘTE ȘI: Eforturi dramatice pentru salvarea unui şobolan gras, rămas înţepenit într-un capac de canalizare | VIDEO

În vederea completării materialului probator sunt în curs de desfășurare trei percheziții domiciliare în Timişoara şi Orţişoara, la locuințele persoanelor implicate unde există date și informații că s-ar afla obiecte sau înscrisuri ce au legătura cu infracțiunile.

Citeşte şi: Laura Codruţa Kovesi a fost pusă în dificultate de Maria Grapini. Val de comentarii negative la adresa europarlamentarului

Persoanele vizate sunt cetățeni români, de etnie rromă, cunoscute pentru faptele de natură infracțională, comise atât în țară, cât și în străinătate. La acțiune participă un număr de 30 polițiști din diferite structure ale IPJ Timiş, sprijiniți de luptători din trupele speciale.

1 Comments
Eduardo 27/02/2019
Romul parca este o băutură alcoolice, parca provine din Jamaica.