Diageo, lider global pe piața de băuturi alcoolice, a inaugurat depozitul din Dudeștii Noi

Diageo, lider global pe piața de băuturi alcoolice, a inaugurat depozitul din Dudeștii Noi

Diageo, lider global pe piața de băuturi alcoolice, cu un portofoliu remarcabil de mărci de băuturi spirtoase și bere, cum ar fi Johnie Walker, Captain Morgan, Baileys sau Guiness, împreună cu FM Logistic, furnizor de servicii integrate pentru lanțul de aprovizionare, au inaugurat depozitul din Dudeștii Noi.

Noul depozit va deservi 12 piețe (Bosnia-Herțegovina, Croația, Bulgaria, Ungaria, Macedonia de Nord, Muntenegru, Serbia, Slovenia, Moldova, Cehia, România și Slovacia), ceea ce îl face unul dintre cele mai mari depozite Diageo din Uniunea Europeană și cel mai mare din regiune.

Diageo a intrat pe piața din România în 2007 și își desfășoară activitatea prin intermediul distribuitorului său exclusiv P.P. Distributors România SRL.

”Diageo consideră România o țară de o importanță strategică. Alegerea Timișoarei drept centru pentru livrările noastre de produse în Europa de Est reflectă importanța pe care o acordăm pieței românești, dar și poziția strategică a acestei locații. Partenerii și clienții noștri vor beneficia de un timp de livrare semnificativ mai mic, care în media ponderată va fi redus cu 93 la sută, de la 28 la două zile. De asemenea, depozitul va crea noi locuri de muncă direct și indrect, la companiile de transport locale și va avea un impact pozitiv asupra activității economice locale”, spune Michael Holm, director general al Diageo pentru Europa de Est.

Noul depozit din Timișoara este rezultatul unei cooperări de succes cu FM Logistic, proprietarul unei platforme logistice multi-client impresionante de 50.000 de mp.

”FM Logistic se mândrește cu sprijinul acordat la dezvoltarea Diageo în Europa de Est, valorificând noul nostru antrepozit fical de depozitare pentru băuturi alcoolice din România”, a declarat Alexander Pavlov, country manager FM Logistic.

Anual, aproximativ 12,6 milioane de litri și peste 20 de milioane de sticle de produse Diageo vor fi trimsie către și din noul depozit.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns