Service-urile încep să refuze șoferii cu polițe RCA la City Insurance / Ce opțiuni ai dacă te-ai asigurat, totuși, la City

Poliţele RCA s-ar putea scumpi cu până la 40%

După ce o serie de service-uri au refuzat să deschidă dosare de daună clienților asigurați la City Insurance de teamă că un potențial faliment declarat al firmei de asigurări va face să nu-și mai recupereze banii, HotNews a stat de vorbă cu experți în asigurări pe care i-a întrebat ce poate face un român asigurat la City Insurance.

Purtătorul de cuvânt al ASF, Daniel Apostol, a confirmat pentru HotNews că la nivelul Autorității va urma o ședință de analiză a situației de la City Insurance în cel mai scurt timp și că ASF a constatat că City Insurance nu se mai află în legalitate.

Orice cetățean care are în acest moment o poliță încheiată cu City Insurance poate denunța absolut legal această poliță, încheind în aceeași zi o altă poliță cu un asigurator decent, fără probleme, ne-a spus reprezentantul unuia din cei mai mari brokeri din piață, care a preferat să nu își dea numele pentru că legal nu poate oferi asemenea recomandări.

CITEȘTE ȘI: Video! Accident mortal pe DN7, victimă încarcerată

”Pierde poate în jur de 200 de lei, dar câștigă mult mai mult în momentul în care riscul unui eveniment nefericit se materializează”, a mai spus acesta.

Citește continuarea pe HotNews.ro

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Service-urile încep să refuze șoferii cu polițe RCA la City Insurance / Ce opțiuni ai dacă te-ai asigurat, totuși, la City

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *