Dezvoltarea rezidențială a unei comune de lângă Timişoara cere investiții în infrastructură. Ce se va face

O comună de lângă Timişoara s-a dezvoltat rapid din punct de vedere rezidențial, la fel ca întreaga zonă periurbană a municipiului Timișoara, și acest trend continuă. O demonstrează și numărul mare de autorizații de construire eliberate în acest an: 120.

În materie de infrastructură, cel puțin când e vorba de drumuri, însă, în comuna Şag, doar jumătate din lungimea acestora îndeplinește standardele timpului pe care îl trăim.

Astfel, din cei 60 de kilometri de străzi, doar 30 sunt asfaltați, diferența fiind doar pietruiți. Primăria a preluat, în acest an, drumurile interioare din zona rezidențială nouă din apropierea mănăstirii, reușind să pietruiască și să întrețină, în 2016 și în 2017, aproape întreaga lungime de 30 kilometri de drumuri pietruite, mai puțin circa 4-5, care au rămas de rezolvat.

Cum se vede, pentru simplul privitor dezvoltarea unei localități poate părea un spectacol, dar aceasta cere eforturi susținute din partea edililor și investiții costisitoare pentru aducerea infrastructurii la standarde moderne.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Dezvoltarea rezidențială a unei comune de lângă Timişoara cere investiții în infrastructură. Ce se va face

  1. Am fost, zilele trecute, prin Șag ( din curiozitate ) . Am privit cu admirație, casele, străzile, neatinse de ,,civilizație” … Plăcut, surprins ! Ce să vezi : la capătul satului, spre ,,vest”, nebunie !!! Același haos, în construcții, ca peste tot, în satele apropiate orașului !!! Am plecat, profund dezamăgit …

Lasă un răspuns