Dezvăluire sinistră într-o incintă secretă la Vatican. Ce au găsit anchetatorii

descoperire vatican mormant

Descoperire macabră, cu multe semne de întrebare, într-un cimitir din Vatican. Sub podeaua unui mormânt gol, anchetatorii au găsit, din întâmplare, un osuar cu mii de oseminte umane.

CITEȘTE ȘI:  Tanc cu deșeuri radioactive fisurat. Locuitorii sunt îngroziți

Specialiştii cred că este vorba despre oasele câtorva zeci de oameni de toate vârstele. Anchetatorii căutau însă rămăşiţele unei tinere care a dispărut în 1983, conform stirileprotv.ro

Miile de rămăşiţe umane au fost descoperite de experţi şi medici legişti într-o încăpere secretă aflată sub cimitirul Colegiului Teutonic din Vatican.

Giorgio Portera, expert: “Mii de oase au fost descoperite. Cam acolo suntem: mii de oase. Nu pot spune dacă sunt o mie sau două mii, dar sunt foarte multe, aşa că presupunem că sunt rămăşiţele câtorva zeci de oameni.”

Anchetatorii au găsit osuarul din întâmplare, după ce au deschis mormântul a două prinţese germane care ar fi trebuit să fie înhumate acolo în secolul al 19-lea. Paradoxal, mormântul era gol, dar căutările au scos la iveală oasele umane ascunse sub podeaua de piatră.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *