Dezvăluire sinistră într-o incintă secretă la Vatican. Ce au găsit anchetatorii

Descoperire macabră, cu multe semne de întrebare, într-un cimitir din Vatican. Sub podeaua unui mormânt gol, anchetatorii au găsit, din întâmplare, un osuar cu mii de oseminte umane.

CITEȘTE ȘI:  Tanc cu deșeuri radioactive fisurat. Locuitorii sunt îngroziți

Specialiştii cred că este vorba despre oasele câtorva zeci de oameni de toate vârstele. Anchetatorii căutau însă rămăşiţele unei tinere care a dispărut în 1983, conform stirileprotv.ro

Miile de rămăşiţe umane au fost descoperite de experţi şi medici legişti într-o încăpere secretă aflată sub cimitirul Colegiului Teutonic din Vatican.

Giorgio Portera, expert: “Mii de oase au fost descoperite. Cam acolo suntem: mii de oase. Nu pot spune dacă sunt o mie sau două mii, dar sunt foarte multe, aşa că presupunem că sunt rămăşiţele câtorva zeci de oameni.”

Anchetatorii au găsit osuarul din întâmplare, după ce au deschis mormântul a două prinţese germane care ar fi trebuit să fie înhumate acolo în secolul al 19-lea. Paradoxal, mormântul era gol, dar căutările au scos la iveală oasele umane ascunse sub podeaua de piatră.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns